Начало Медия Статии Козметология Серумът – минимално количество за максимален ефект

Медия

Серумът – минимално количество за максимален ефект

338

Едва ли има друго козметично средство, от което да използвате само няколко капки и същевременно да постигнете впечатляващи резултати почти веднага – гладка, мека и тонизирана кожа, изгладени фини линии, сияен тен на лицето. Да, става дума за серумите, които сякаш като с вълшебна пръчица изтриват умората и възвръщат младежкото излъчване.
Серумите са 6 до 8 пъти по-концентрирани в сравнение с останалите козметични продукти и имат интензивно възстановяващо и укрепващо действие върху кожата. По-високата концентрация на активни съставки в тях всъщност допринася за по-голямата им ефективност и бързите видими резултати.
Предимството на серума е в това, че кожата мигновено получава нужното количество полезни съставки, при това в лесно усвоима форма. Освен това във формулата му са включени специални вещества, които повишават проницаемостта на кожата и осигуряват достъп на активните компоненти до дълбоките кожни слоеве. Затова при редовно и правилно използване на серума бързо се постигат забележителни резултати. Обикновено серумите се прилагат след 35 годишна възраст, като, разбира се, в зависимост от проблема могат да се използват и по-рано.
Козметолозите препоръчват прилагането на серуми да е под формата на курс от определен брой процедури, които се съчетават със специална апаратура. Уредите ABSystems са изключително подходящи както за използване при домашна грижа, така и в професионален кабинет. Чрез тях активните вещества на серумите проникват по-дълбоко в кожата, получава се своеобразно натрупване, в резултат на което желаният ефект се запазва от 3 до 6 месеца. За жените над 35-годишна възраст, които искат да забавят признаците на стареене и да съхранят младостта и красотата си колкото се може по-дълго време, са препоръчителни 3-4 курса годишно.
Професионалната козметика Jean d’Arcel предлага серуми, които в зависимост от действието си са защитни и реструктуриращи  или изсветляващи. Високата концентрация на активни вещества в серумите Jean d’Arcel осигуравят бърз ефект и в същото време икономичност – нанасят се само няколко капки. Кожата реагира още на първото нанасяне на серума, а след това ефектът нараства. Кожата е по-еластична и стегната, тонизирана, малките бръчици се изглаждат, а по-дълбоките намаляват и стават по-малко видими.

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ