Начало Медия Новини и събития Актуално Обновете кожата си с продуктите от серия ARCELMED

Медия

Обновете кожата си с продуктите от серия ARCELMED

433

Продуктите за грижа от серия ARCELMED за усъвършенстване на кожата не само се борят с бръчките и линиите, а и помагат на кожата да запази силата и еластичността си.

Дермалният серум за възстановяване на кожата Dermal Renewal Serum изглажда фините линии и бръчки. Кожата става нежна, гладка и равна. Просто нанесете серума вечер под подходящ крем за грижа за кожата.

Интензивният дермален крем с плодови киселини Dermal AHA Effect Cream действа локално на лицето, шията, деколтето и ръцете срещу хипер-пигментация, възрастови петна и разширени пори. Съвет: Винаги прилагайте висока защита срещу слънце по време на третиране с плодова киселина.

Продуктът против стареене Dermal Line Filler възстановява бръчките отвътре (също и назолабиалните гънки). Технологията, отразяваща светлината, намалява фините линии и бръчки с ефект на "размазване".

Дермалният серум с витамин С Dermal Vitamin C Skin Serum е подобряващ състоянието на кожата концентрат със стимулиращ ефект. Възрастовите петна са предотвратени. Кожата блести и изглежда по-гладка и по-равномерна.

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ