Начало Медия Новини и събития Актуално Кремът на годината на Jean d'Arcel cosmetique - съвършената луксозна грижа за кожата ви!

Медия

Кремът на годината на Jean d'Arcel cosmetique - съвършената луксозна грижа за кожата ви!

896

Cream of the year - перфектна 24-часова луксозна грижа за добре дефиниран и стегнат контур на лицето

Лимитираното издание на крема за 2018 година съчетава усещане за пълен лукс със стягащ ефект за ясно дефинирани контури на лицето. Елегантното специално издание впечатлява веднага щом го приложите за първи път: вълшебно усещане за кожата и перфектен ефект.

Ароматът е вдъхновен от дървесни нотки с намек за кехлибар. Плодовите аромати на дюля играят също толкова важна роля, колкото и белите цветове и подправките - сандалово дърво, ванилия и мускус. Естетичният аромат допринася за стойността на тази специална колекция от кремове.

Очарователните ползи от Крема на 2018 година се основават на екстракт от безсмъртниче, който досега не е бил използван във формулите на JEAN D'ARCEL. Това е толкова мощна и иновативна съставка, че е отговорна за специалния ефект и перфектната естетика на крема.

Безсмъртничето е цвете от предизвикателните климатични крайбрежни зони, което се отличава с изключително дългия си живот: то не изсъхва, дори и след като е извадено. Богато на активни молекули, концентрираният ефект на "безсмъртие" на цветето, които никога не повяхва, се разкрива в уникални свойства против стареене.

Този луксозен крем за перфектна грижа за кожата е посветен на промяната на кожата: от определена възраст тя трябва да се бори с все по-трудни предизвикателства - губи своята еластичност и енергия, тонусът ѝ намалява, а кожните клетки се уморяват. Необходима е нова младост и това е фокусът ни за нашите клиенти. Кой не би искал безупречен тен с по-малко бръчки и дефинирани контури? Крем, който е като "обратно въртене на часовника" и оставя кожата с прекрасно усещане, дълбоко хидратирана, мека и гладка.

 

Очаквайте скоро на beautyfroce.bg

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ