Начало Медия Козметични съставки Ефективните овлажнители в серията VENUSTE

Медия

Ефективните овлажнители в серията VENUSTE

361

Активни съставки, подсилващи действието на основните активни вещества, използвани в серия VENUSTE

Алантоин - продукт на белтъчния метаболизъм; съдържаща се естествено в: кората на конски кестен, клен, пшеничен зародиш, черен оман, черен корен, червено цвекло. Действа на кожата регенериращо, хидратиращо, облекчаващо дразненията и изглаждащо.

Алое вера в 200-кратна доза - активна съставка, получена от месестите листа от алое; гел, пълен с минерали като калций, магнезий, цинк, селен, витамини, аминокиселини и вторични растителни вещества (флавоноиди); Действие - защита на клетъчната мембрана, ускорява образуването на нови клетки на кожата, антибактериално, влагосвързващо, противовъзпалително.

Бетаин - екстракт от захарно цвекло; естествен източник на влага; изключителни водосвързващи свойства: доставя и задържа влагата; подобрява усещането на кожата, има ефект на грижа и предпазва кожата от механични и химични повреди.

Glucolysan - комбинация от активни субстанции от захар, лимонена киселина и сорбитол за увеличаване на влажността на кожата.

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ

Скъпи клиенти,

До 31-ви май продължава страхотната ни промоция "купи два, вземи трети подарък", не я пропускайте!

Единственото, което трябва да направите, е да добавите поне 3 желани козметични продукта в кошницата си и системата автоматично ще направи най-евтиния от тях БЕЗПЛАТЕН!

Уточняваме само, че промоцията е за козметични продукти и в нея не влизат уреди и оборудване!

Ако имате въпроси, свържете се с нас, без колебание!

Приятно пазаруване!