Начало Курсове

Курсове

През последните няколко години BeautyForce Academy се утвърди като най-популярното училище за красота в Югоизточна България, където много млади хора от цялата страна откриха своето призвание. Ние предложихме изключителна среда от професионалисти, които имат лично отношение към успеха на своите курсисти. Повече от 70% от завършилите професионален курс при нас практикуват козметика и се радват на успешна кариера. Със своята реализация и професионализъм, нашите курсисти доказаха, че да останеш в България и да успееш не е толкова трудна задача. Защото отговорността, която носим е не просто да останем в България, но да представим достойно професията, която сме избрали.

ВИЗИЯ

Идеята за BeautyForce Academy е заложена още от самото начало. Базата, в която се провеждат курсовете е проектирана да функционира като козметичен салон и като учебна база, в която се практикува високо качество на услугите, каквото бихте могли да откриете във всеки голям козметичен и СПА център по света. Вече 9 години в козметичния център на фирмата са обучени най-много курсисти за цяла югоизточна България - Стара Загора, Казанлък, Хасково, Нова Загора, Раднево, Сливен. През 2019 година, в бизнес плана на компанията е заложено предлагане на обучение във всеки голям областен град на страната.

МИСИЯ

Мисията на Център за професионално обучение Бютифорс ЕООД е да предоставя на амбициозни млади хора в България високо качество на знания и умения в областта на козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика и масаж. Нашите курсисти получават възможност да се изявят като професионалисти и да развият собствен бизнес именно в България, като предложат качество на услугата същото като във всяка Европейска държава.

ЦЕННОСТИ

Ние вярваме, че личността е уникална! За това и нашият подход към хората, които обучаваме е да повдигаме професионализма, както по отношение на уменията, така и по отношение на личностното израстване. Ние учим нашите курсисти да изграждат своята кариера честно, да създават трайни взаимоотношения и да внимават най-вече за качеството на услугата, като се отнасят достойно към всичко, до което се докоснат.

Професионален курс по козметика

Прочети повече

Професионален курс по маникюр, педикюр, ноктопластика с гел, грим

Прочети повече

Професионален курс по фризьорство и поставяне на естествени коси

Прочети повече

Професионален курс по масаж и терапии на тяло

Прочети повече
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ