Начало Тип кожа Чувствителна кожа Крем за Чувствителна Кожа

Крем за Чувствителна Кожа

Арт.№ 231
3.0/5 от общо 1 оценка
74.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Практиката показва, че близо 30% от жените и не малка част от мъжете определят своята кожа като „чувствителна”. Обикновено това означава, че кожата е склонна към зачервяване и често реагира при най-малък допир. Чувствителността може да се дължи и на редица фактори от външната среда като прекомерно излагане на слънце, вятър лошо време студ. Крем „Sensitive” e високоефективна дневна и нощна грижа за успокояване на чувствителна кожа. Възможно е кожата да има изразени куперозни участъци, розацея или алергични прояви. Сензитив съдържа специален комплекс за предпазване от зачервяване. Активно и ефективно успокоява раздразнена кожа. Естественото равновесие на кожата е възстановено. Овлажнява и придава еластичност.

Предимства:

  • Интензивно успокоява дразненията и зачервяванията.
  • Възстановява естествения баланс на кожата.
  • Хидратира и подхранва кожата.
  • Премахва чувството на опъване.
  • Кожата е видимо по-нежна и мека.

Употреба:

Нанасяйте сутрин и вечер след обичайното почистване с нежно масажиране.

Размер: 50мл.

Активни съставки

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Bisabolol - вещество, извлечено от лайка

Бисабололът е активното вещество извлечено от лайка, етерично масло съдържа до 45% бисаболол. Той има противовъзпалително действие, бори се с дразнене и зачервяване и подиска развитието на бактерии. Бисабололът не предизвиква алергични реакции. В медицината бисабололът се използва за борба с изгаряния, а в козметичните продукти се използва за облекчение на увредена от слънцето кожа.

Екстракт от Див Чемшир

Дивият чемшир е вечнозелен нискорастящ храст, който расте до 1 м. височина. Растението се е приспособило към сухи лета, като е образувало малки заострени зелени листа, кафеникаво оцветени на места, заети с фотосинтеза. Техните плодове и зелено-бели цветове изглеждат сякаш са седнали в листата. Заради своя състав коренът се използва за медицински цели, има деконгестивен, противовъзпалителен и анти-хеморагичен ефект. Екстрактът от див чемшир се използва за раздразнена и чувствителна кожа, включително чувствителна зона около очите. Много подходящ за използване при кожа с розацея и целулит.

Сорбитол

Сорбитолът представлява сладък на вкус, шествалентен алкохол, който се среща в череши, сливи и самодивско дърво, и е тясно свързан химически с глюкоза. Сорбитолът има функция да задържа влага, подобно на глицерин, и затова често се използва в козметиката.

Комплекс от: миши трън, невен, див кестен и азиатска центела

Има успокояващо действие.

Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

Характеристики на Продукта

ЕфектИзгаряне
Успокояване на уртикария
Против розацея
Против купероза
Зачервяване от всякакъв характер
Подхранване
Успокояващ ефект

Документи за сваляне

Facebook коментари

Крем за Чувствителна Кожа

Крем за Чувствителна Кожа

Sensitive skin

Крем за Чувствителна Кожа

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ