Начало Уреди Мултифункционални Комбинирана система за грижа за кожата Synergy+

Комбинирана система за грижа за кожата Synergy+

Арт.№ 1616
4.0/5 от общо 1 оценка

Направи запитване

Информация за продукта

Най-иновативната система за грижа за кожата, която включва четири революционни технологии: Вакуум HYDRAFACIAL + Оксигенация CO2Geneo + Мултиполярен RF + Ultracosmo са отлична комбинация и имат различни функции като почистване на кожата, почистване и подмладяване на клетките, защита на лицето и комплексна грижа в една система.
Вакуумът в ръкохватките формира непрекъснато напрежение върху епидермиса, което създава воден поток за дълбоко почистване на кожата и подобряване на инфузията и ефекта от козметиката.
Synergy+ представлява чисто нова концепция в грижата за кожата, която комбинира Хидро-дермаабразио, мултиполярни, радиочестотни и ултразвукови технологии.
Synergy+ технологиите предизвикват т.н. ефект на Bohr, който влияе върху стимулиране на естествената хидратацията в дълбоките слоеве на кожата. Synergy + предлага цялостно системно решение за почистване и регенерация на кожата на лицето.

1. Вакуум HYDRAFACIAL

Вакуум BubbleClean е така наречената хидрафейшъл терапия или водно дермоабразио, която прилага 4 различни вида аква разтвори в модерна вакуумна технология. Когато накрайникът на процедурата се допре до кожата, вакуумът започва да работи и изсмуква разтвора от контейнера, за да го изтласка до повърхността на кожата. Там се образуват мехурчета, които минават през специални канали. По този начин хидроразтвора се изтласква към повърхността на кожата, нежно отстранява мъртвите клетки и под влиянието на вакуума заедно с тях преминава по друг канал. По този начин кожата е почистена детайлно и старателно, като е запазен нейният хидро-липиден слой.

2. Оксигенация CO2Geneo

Co2Geneo е вдъхновен от известните лечебни сили на естествените в природата горещи извори. Те са известни с високата концентрация на въглероден диоксид, която стимулира и произвежда повече оксидация в кожата поради т.н. ефект на Bohr.
Co2Geneo произвежда безброй малки мехурчета от въглероден диоксид (СО2), които нежно избухват върху повърхността на кожата. Високата концентрация въглероден диоксид (СО2) предизвиква химична реакция и естествена оксидация на кожата отвътре, като изпраща все повече и повече кислород към третираната област. Освен това Co2Geneo ексфолира кожата и създава оптимална среда за пенетрация на важните активни вещества вещества както по време, така и след терапията.
Въглеродният диоксид е нетоксичен и безвреден и се съдържа в човешкото тяло. Той е цената за доброто функциониране на всички клетки в тялото ни. Вдишваме кислород с дробовете си, а червените кръвни телца взимат кислорода и го транспортират до тъканите ни. Когато телцата са изложени на голямо количество въглероден диоксид те обръщат своята задача, изхвърлят кислорода и поемат количеството въглероден диоксид, за да го издишаме. Така, използвайки Co2Geneo с въглероден диоксид (СО2), ние увеличаваме естественият поток на кислород в третираната област, засилваме кръвообръщението и подобряваме цялостната тъканна структура.

Co2Geneo работи с два вида гелове – Meo Revive и Meo Bright, продукти с различен състав, уникално създадени за решаване на различни естетични проблеми:

  • Meo Revive – стяга и лифтира, съживява и изглажда кожата, просветлява сивия тен и намалява появата на фини линии и бръчки.
  • Meo Bright – изсветляваща грижа, просветлява тена на кожата, омекотява пигментациите и изравнява тена, въздейства върху увредената от слънцето кожа.

3. Мултиполярен радиочестотен лифтинг (RF)

Многополюсната RF технология осигурява безболезнена оптимална радиочестотна енергия на повърхността на кожата и на подкожните мастни слоеве. Контролираната енергия се доставя чрез повече електроди и се ограничава до зоната за третиране.
Това води до непосредствени видими резултати в процесите на подмладяване на лицето. Терапията стимулира синтеза на колагеновите влакна в дермичният слой, стяга кожата и премахва бръчките. Ефектът е видим и дълготраен.

4. U-cosmo

U-cosmo използва ултразвукова технология, специално разработена за контролирано впръскване на серуми в дълбоките нива на кожата. Ultracosmo управлява скоростта за вливане на течността. Тъй като времето за обработка е предварително зададено, серумът нежно се избутва през отвора на ултразвуковия край. На повърхността на епидермиса, серумът, под натиска на компресиите на ултразвука, се разпръсква като в малки молекули, които лесно проникват в дълбините и се абсорбира от кожата. С върха на елегантният вибрационен вал, усвояването на течността се ускорява многократно. Чрез система за точно управление на скоростта, можем да бъдем сигурни в цялостното полезно усвояване на продукта.

 

Предимства на Synergy+:

  • Удобно и безопасно устройство за постигане на удовлетвореност на клиента;
  • Предлага достъпни и най-актуални технологии за лице;
  • Достъпни цени; бърза възвръщаемост на инвестициите;
  • Решение „всичко в едно“ за процедури за лице;
  • Нова възможност за „терапия в обедната почивка“.

 

Технически характеристики:

Работен режим: RF, ултразвук, вакуум, вибрации

Вакуум: 25KPa-90Kpa

Входна мощност: 100W (макс.)

Изходна мощност: 90 W (макс.)

Нето тегло: 20 кг

Бруто тегло: 30кг

 

 

Пакети

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване
Повдигане, лифтинг, изпъване
Ликвидиране на пъпки
Регенерация, възстановяване
Регулиране на омазняването
Еластичност
Изсветляване на петна
Почистване
Хидратация
Стяга кожата

Facebook коментари

Подобни продукти

Последно разглеждани

Комбинирана система за грижа за кожата Synergy+ Нов продукт
Комбинирана система за грижа за кожата Synergy+

Комбинирана система за грижа за кожата Synergy+

  • Инфо
  • Пакети
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ