Начало За нас

За нас

Бютифорс Еоод  e водеща българска компания в областта на професионалната  СПА козметика и уреди. Фирмата започва дейност през 2008 г. като официален вносител на професионална козметика за лице и тяло с марката Jean d'Arcel / Жан Дарсел / за България. Основана преди повече от 55 г. в Париж като компания за производство на козметични продукти, днес Jean d'Arcel cosmetique работи в повече от 50 страни по света и произвежда над 15 богати козметични серии за професионална и домашна употреба. Бютифорс Еоод е изкключителен партньор и на още няколко немски бранда, сред които е и ARCAYA / Аркая / - компания, която произвежда и изнася в цял свят висококачествени концентрати за козметични процедури. Сред продуктовата гама на Бютифорс Еоод ще откриете още високотехнологични медицински апарати, произведени в Европейският съюз или Китай:  ултразвукова Кавитация за моделиране на тяло, IPLE-light и Лазерни системи за трайно обезкосмяване и подмладяване, системи за радиочестотен лифтинг на лице и тяло, ABSystems  уреди с ултразвук, главаничен ток и 3 вида LED светлини, комбинирани системи за моделиране на тяло.

През 2009 година беше открит козметичният център Jean d'Arcel в град Стара Загора, който успешно работи като шоу рум на всички СПА терапии и процедури на марките, които представлява фирмата. В центъра ще откриете кабинет за дермокозметични интервенции, козметичен кабинет, масажно студио, зала за маникюр и педикюр, фризьорски салон.

През последните няколко години Бютифорс Еоод се превърна в отличен партньор относно популяризиране на бизнеса на своите клиенти, които притежават салони за красота и СПА. Както знаете, една от последните тенденции е търгуването с козметични продукти онлайн. Ние предоставяме безплатна платформа на всеки един от нашите клиенти. Чрез нея, салоните получават собствен сайт за търговия, който носи името на салона или на козметика и търгува с цялата продуктова гама на фирма Бютифорс Еоод. Това прави нашите клиенти професионалисти в крак с последните тенденции, увеличава доходността, като носи ползи на бизнеса денонощно.

Смисълът на доброто партньорство, така както го разбираме ние, е коректност в работата с нашите клиенти, постоянен контакт, напътстване и съвети в помощ на техния бизнес не само до момента на продажбата, но и след това. Убедени сме, че тайната на успеха се крие в добрата подготовка, отличната информираност и търпеливо следване на положените цели.  

Красотата никога не е била толкова близо! За доброто партньорство с нашите клиенти от цяла България ние предлагаме:

  •        Безплатни обучения и демонстрации в дермокозметичният шоурум на Jean d'Arcel Стара Загора.
  •        Изпробван и работещ бизнес модел за популяризация на услугите, който ще ви обещае възвръщаемост на инвестицията.
  •        Възможност за работа с професионалните програми за лице и тяло на Jean d'Arcel cosmetique.
  •        Възможност за работа с дермокозметично и медицинско оборудване, което отговаря конкретно на нуждите на вашият бизнес.
  •        Информация за най-новите тенденции в дермокозметиката и бюти апаратите.
  •        Всеобхватни методи на обучение и семинари.
  •        Съвременни методи на електронно партньорство, което предлага нови възможности за допълнителни доходи.
  •        Гъвкави и стабилни партньорски взаимоотношения. 

Екип

Жулиета Желева

(Управител)

Основател на www.beautyforce.bg. Бакалавър по философия и магистър по управление на човешките ресурси. Има и опит в неправителствени програми за финансово развитие и създаването на стратегии за фирмено развитие. Обича да мечтае и не може да мрази. Главата й гъмжи от нови идеи, които редовно я вдъхновяват. Харесва мисълта на Дейвид Хюм: "Красивите неща живеят в ума на този, който ги съзерцава"...

Тел: 0882424891

Катя Кръстева

(Главен счетоводител)

Катя е главен счетоводител на фирма Бютифорс Еоод от 8 години. Създава и поддържа цялата документация по дейностите на фирмата. Никога не прави грешки. Помни рожденните дати на всички хора по света и на всичките им роднини. Много е точна, обича безупречният ред и е много верен приятел. Облича се в червено, което определя характера й като горещ и опасен!

Тел: 0887272679

Павел Панчев

(Търговски представител)

Търговски представител на всички марки, които фирма Бютифорс представлява за България - Jean d'Arcel, ARCAYA, Wklasers, Dr.Derm. Много отговорен и енергичен, дълбоко технологичен, може да се разчита на него както за малките, така и за големите неща. Слуша музика на max...Казва за себе си, че вярата в Бог е претворила живота му. И ние му вярваме.

Тел: 0882424890

Галя Брезова

(Главен козметик)

Главен специалист по козметика на Jean d'Arcel cosmetique за България от 5 години. Има завършен колеж по медицина и стаж като медицинска сестра. Води практика на курсистите по специалност "козметология" в учебният център на Jean d'Arcel. В центъра на Jean d'Arcel отговаря за всички терапии на лице, кавитация, радиочестотен лифтинг, трайно обезкосмяване. Много е приятно човек да стои в нейното присъствие. Винаги прави нещата да изглеждат супер лесни. Никой, освен нея, на света не знае как е възможно да бъдеш майка на 3 деца, отличен професионалист и неуморим оптимист по едно и също време!

Тел: 0882424891

Уебсайт: http://galiabrezova.beautyforce.bg

Евгения Панчева

(Специалист маркетинг и реклама)

Евгения е нашият маркетинг специалист. Всички статии на сайта са създадени от нея. Има чувство за хумор и креативно мислене. Много е мила и чувствителна. Носи в себе си вътрешно усещане за естетика, схваща бързо и се изразява с огромен брой думи. Големите градове като Париж и Рим зареждат нейното вдъхновение за дълъг период от време (което стресира някои търговски представители)...

Тел: 0882424891

Анелия Славчева

(Козметик)

Специалист в козметичният център на Jean d'Arcel. Завършила е курс и има стаж като козметик вече 4 години. Много бързо схваща, непрекъснато чете и разпалва всички около себе си (най-вече ръководството) за новите тенденции в козметиката и апаратите. Благодарение на нейното любопитство се появиха много нови терапии и процедури. Нон стоп си сменя цвета на косата. Упорита, незлоблива и много приятна като човек! Малък диамант!

Тел: 0882424891

Уебсайт: http://aneliaslavcheva.beautyforce.bg

Боряна Людова

(Масажист)

Боби е най-новото попълнение на екипа на козметичен център Jean d'Acel. Работи в Jean d'Arcel от 6 месеца. Много е ефирна, тиха и тактична, с брилянтно чувство за хумор. Преценил си я като чуплива, но само да й паднеш в силните ръце! Обича да мечтае и държи да бъде стриктна във всички отношения. Умее да се вписва сред хората, заради своето позитивно мислене, което е отворило далечни хоризонти в съзнанието й.

Тел: 0882424891

Уебсайт: http://borianaludova.beautyforce.bg

Десислава Монева

(Обучаващ маникюрист)

Казват, че комуто лозето е прекопано, той ще има богата реколта! Ето така усетихме Деси Монева, когато я видяхме за пръв път. Енергична, изобретателна, приятно скромна и едновременно с това камък, който си тежи на мястото. Деси е открила своето призвание като маникюрист, а ние открихме нея! Днес тя е една осъществена жена, майка и талантлив професионалист, който разбира, че успехът на човека зависи от негото последователно и непрекъснато усъвършенстване. Деси има експертни познания в областта на маникюра и е главен обучаващ в курсовете по маникюр, педикюр, ноктопластика, гел лак и специални декорации в козметичния център на Jean d’Arcel.

Тел: 0885893995

Уебсайт: http://desimoneva.beautyforce.bg

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ