Назад до Нечиста акнеична кожа THALASSO BODY

Ексфолиращ Скраб за Тяло

Арт.№: 1157 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
41.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Ексфолиращ Скраб за Тяло
Ексфолиращ Скраб за Тяло

Информация

Характеристики

Ефект
Био - пилингБлясък, избистряне, освежаванеЕластичностИзглаждане на тенаКашмирена мекотаПодхранванеХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожаМлада кожаНечиста акнеична кожаСмесена към мазнаСмесена към суха кожаСуха лющеща се кожаЧувствителна кожа

Активни съставки

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Морски Соли

Морските соли се получават чрез изпаряване на морска вода и съдържат 30% натриев хлорид и 70% други минерални соли като магнезий (Mg), фосфор (P), калций (Ca), бром (Br), желязо (Fe) и серни соли. Минералните соли подхранват кожа, след като е премахнат мъртвия слой кожа, а освен това я заздравяват и подхранват. Те се използват самостоятелно или влизат в състава на ексфолиращи продукти за пилинг на кожата.

loading...