Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа Ексфолиращ Скраб за Тяло

Ексфолиращ Скраб за Тяло

Арт.№ 1157
0.0/5 от общо 0 оценки
41.00 лв
28.70 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Ексфолиращ пилинг с морски соли, който нежно отстранява мъртвите клетки, роговите образувания като оставя усещане за мекота, еластичност и лекота. Комбинацията от активни съставки на основата на жито и водорасли активно хидратират и омекотяват кожата на тялото. Ексфолианта е отлична база за следващи продукти.

Предимства:

  • Изключително икономичен.
  • Премахва мъртви клетки и обновява.
  • Грижа за еластичността на кожата с кафяви водорасли.
  • Трайно усещане за мекота и хидратация.

Употреба:

Използвайте, преди да намокрите тялото си в банята. Разклатете опаковката на пилинга, за да може да се смесят компонентите. Изсипете в ръка малко количество и разнесете по тялото с въртеливи движения. Втривайте около 5 мин. по цялото тяло до където можете да обхванете. Измийте с вода.

Размер: 200мл.

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Морски Соли

Морските соли се получават чрез изпаряване на морска вода и съдържат 30% натриев хлорид и 70% други минерални соли като магнезий (Mg), фосфор (P), калций (Ca), бром (Br), желязо (Fe) и серни соли. Минералните соли подхранват кожа, след като е премахнат мъртвия слой кожа, а освен това я заздравяват и подхранват. Те се използват самостоятелно или влизат в състава на ексфолиращи продукти за пилинг на кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Кашмирена мекота
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване
Еластичност
Подхранване
Хидратация

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ексфолиращ Скраб за Тяло   41.00 лв 28.70 лв -30%
Ексфолиращ Скраб за Тяло

Ексфолиращ Скраб за Тяло

THALASSO BODY
41.00 лв
28.70 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ