Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа Дълбоко Почистване на Порите

Дълбоко Почистване на Порите

Арт.№ 137
0.0/5 от общо 0 оценки

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Биологична, дълбоко почистваща маска, която не съдържа абразивни частици. Маска, която замества пара и вапозон. Нанася се след дегримиране и се оставя, за да отвори и улесни до максимум отстраняването на комедони и акне. Отстранява мъртвата кожа и нежно почиства блокираните пори. При използване в домашни условия е много подходящо да нанесете маската в моменти на активно образуване на пъпки.

Предимства:

  • Нежно почиства кожата без абразивни частици.
  • Кожата се възстановява бързо след премахване на мъртвите клетки.
  • Подобрява и изяснява нечиста и мазна кожа.
  • Бързо потушава възпаленията.
  • Подходяща за чувствителна кожа.
  • Некомедоногенна.

Употреба:

Нанесете плътно маската и изчакайте да попие в кожата 5–15мин. Внимавайте да не нанасяте в зоната около очите. Отстранете обилно с вода или с топъл компрес. След отстраняване на маската нанесете подходящ тоник и крем според типа кожа.

Размер: 50мл.

Активни съставки

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Олио от Лешник

Лешникът обитава всички европейски ширини. Той има малки светлокафяви орехи с твърда черупка, която съдържа ядка богата на мазнини. Олиото от лешник не само съдържа много витамини, например витамин Е и лецитин, но също така и много ненаситени мастни киселини. То съдържа до 83% олеинова киселина и до 25% линолова киселина. Олиото от лешник прониква отлично в кожата и има благотворен ефект по отношение на микроциркулацията, подхранва и хидратира кожата. Олиото от лешник е особено леко и не допринася за образуването на пъпки и комедони.

Естер на Салицилова Киселина

Салициловата киселина се среща природно в кората на върба, но често се произвежда и синтетично. Действието на естера на салицилова киселина върху кожата е смекчено в сравнение с това на чистата салицилова киселина и е също толкова ефективно. Има кератолитично действие, премахва вроговяването на кожата и притежава много добри разпространителни свойства.

Bisabolol - вещество, извлечено от лайка

Бисабололът е активното вещество извлечено от лайка, етерично масло съдържа до 45% бисаболол. Той има противовъзпалително действие, бори се с дразнене и зачервяване и подиска развитието на бактерии. Бисабололът не предизвиква алергични реакции. В медицината бисабололът се използва за борба с изгаряния, а в козметичните продукти се използва за облекчение на увредена от слънцето кожа.

Алантоин - органично вещество, което ускорява заздравяване на рани

Алантоин в природата може да се намери в големи количества в черен оман корен, в кора на конски кестен, в пшеничен зародиш, в цвекло, а също и в човешкото тяло. Алантоинът има дезинфектиращ и почистващ ефект, ускорява зарастването на раните, стимулира клетъчното образуване и по този начин възстановява увредената тъкан. Алантоинът успокоява кожата, особено груба кожа, и е полезен в случай на слънчево изгаряне. Тази съставка влиза в състава на продукти за чувствителна кожата, акне, розацея или екзема.

Keratoline® - ензим, който отстранява мъртви клетки

Особено лек ензим с кератолитично действие. Keratoline нежно отстранява мъртвите клетки, без типичния абразивен ефект на механично обелване. Излишният кератин се разгражда, кожата е в състояние да се обнови по-бързо и има свеж и гладък вид. Keratoline се произвежда чрез използване на биотехнология и затова е изключително чист с много добра поносимост.

Характеристики на Продукта

ЕфектПочистване

Facebook коментари

Дълбоко Почистване на Порите

Дълбоко Почистване на Порите

Impure skin

Дълбоко Почистване на Порите

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ