Начало Тип кожа Всички типове кожа Душ Гел АРОМАТ №7

Душ Гел АРОМАТ №7

Арт.№ 928
0.0/5 от общо 0 оценки
46.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Открийте и се насладете на специалното усещане на тялото с АРОМАТ № 7. Луксозните компоненти, които се съдържат в цитруси, цветя и с акцент от пикантни дървесни видове придава на ваша всекидневната рутина в грижа за тялото необикновено приключение и я снабдява с нова енергия и свежест! Нежната пяна е базирана на комбинация от подхранващи и овлажняващи съставки, които глезят кожата и дават емоция на деня.

Предимства:

  • Хидратантна текстура и фин, но траен аромат.
  • Придава кадифена мекота на кожата.

Размер: 200 мл.

Активни съставки

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Лимонена Киселина

Лимонена киселина и екстракт от лимон са натурално извлечени от лимони или от корите на плода. И двата компонента са добре познати със своето стягащо и тонизиращо действие. Те ускоряват процеса на оздравяване, имат антисептичен ефект, двете активни вещества са особено ефективни в борбата с нечиста кожа. Това са естествени консерванти и антиоксиданти.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Душ Гел АРОМАТ №7

Душ Гел АРОМАТ №7

INCARNATION

Душ Гел АРОМАТ №7

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ