Назад до Всички типове кожа INCARNATION

Душ Гел АРОМАТ №7

Арт.№: 928 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
46.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Душ Гел АРОМАТ №7
Душ Гел АРОМАТ №7

Информация

Видео

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Лимонена Киселина

Лимонена киселина и екстракт от лимон са натурално извлечени от лимони или от корите на плода. И двата компонента са добре познати със своето стягащо и тонизиращо действие. Те ускоряват процеса на оздравяване, имат антисептичен ефект, двете активни вещества са особено ефективни в борбата с нечиста кожа. Това са естествени консерванти и антиоксиданти.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

loading...