Начало Уреди Лазери Диоден лазер за трайна епилация DECOLASER 808 nm

Диоден лазер за трайна епилация DECOLASER 808 nm

Арт.№ DEC56
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Диодната лазерна епилационна технология е иновативна, безопасна и висококачествена система, изрично проектирана за отстраняване на нежелано окосмяване. Диодният лазер позволява да се извършва постоянна прогресивна епилация чрез значително намаляване на риска от нежелани реакции и на времето за третиране, особено на по-големи области на тялото. Времето между всеки сеанс се удължава от 40 до 60 дни (благодарение на бавния растеж на косъма). През първите 6 месеца от процедурата е възможно да се постигне приблизително 80% отстраняването на окосмяването, за да се стигне до 90% през първата година.

Decolaser 808 nm е последната и революционна диодна лазерна епилационна система. Той е ефикасен и безопасен, тъй като е специално разработен и произведен така, че да отговаря на международните стандарти за безопасност и изпълнение в съответствие с директивите на ЕС. Оборудван с двойна система за охлаждане и високоскоростно повторение на изстрелите, Decolaser 808 nm позволява на оператора да избере честота на повтаряне на импулсите от 1 до 12 Hz. По този начин е възможно да се третират по-големи области като краката и гърба само за няколко минути. Decolaser се доставя с 8" True Color LCD сензорен екран. Този операционен интерфейс позволява на оператора да избере специфичен начин на работа – BASIC MENU или ADVANCED MENU. След като е въведена цялата необходима информация за клиента (т.е. цвят и плътност), софтуерът ще изчисли правилните параметри за идеалното третиране, като предложи енергията (Joule / cm2), която да бъде използвана. Ръкохватката е ергономично проектирана за удобно и продължително използване. Сапфиреният връх в контакт с  кожата се охлажда от системата TEC COOLING до 4°C.

Предимства:

- Таблет с лесно и интуитивно приложение и персонализирана Bluetooth връзка към софтуера на уреда: позволява да управлявате командите на устройството дори дистанционно, като улеснява оператора при настройването на параметрите не само визуално, но и чрез революционен гласов асистент.

- Бърза и незабавна софтуерна поддръжка: с подмяна на таблета.

- Лек и ергономичен накрайник: значително улеснява оператора при изпълнение на процедурата.

- Система за водно охлаждане с инсталиран вътрешен охладителен уред: за комфортна процедуро и за запазване на по-дълъг живот на диода.

- Система за охлаждане на кожата с охладен метален връх и сапфирен светлинен водач: тази комбинация позволява дълго време да се охлажда кожата, като по този начин осигурява максимален комфорт на клиента по време на процедурата.

- Програма "Помощник" с предложение за "диапазони" на стойностите, в които можете да извършвате лазерна епилация с максимална безопасност за оператора и клиента въз основа на индивидуалните характеристики на клиента.

- Програма "Бърза процедура" за персонализирани процедури.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Източник: диоден лазер
Дължина на вълната: 808 nm
Диодно охлаждане: вода
Система за охлаждане на кожата: да
Приложение: Премахване на космите
Размер на светлинното петно: 10 х 12 мм = 1,2 см2
Максимална енергия на импулса: 40 J / cm²
Времетраене на импулса: 30 - 300 ms
Честота на повтаряне: 1-12 Hz
Ефективност на продължителността на диода: 10.000.000 изстрела

Захранващо напрежение: 230 V 50-60 Hz
Габаритни размери: 65 x 30 x 90 см
Тегло: 35 кг
Предпазител: 2 от 10 AT
Максимална консумация: 2200 вата
Потребителски интерфейс: TABLET, LCD цветен сензорен екран 8"

 

Включени аксесоари:

• Очила за оператора
• Очила за клиента
• Захранващ кабел
• Конектор за дистанционно блокиране
• Комплект за пълнене на вода за охлаждащата система (фуния + дренажен маркуч)
• Ключ
• Деионизиращ воден филтър

 

Срок на доставка: до 15 работни дни

Произведено в Италия

Характеристики на Продукта

ЕфектТрайно обезкосмяване

Facebook коментари

Последно разглеждани

Диоден лазер за трайна епилация DECOLASER 808 nm Нов продукт
Диоден лазер за трайна епилация DECOLASER 808 nm

Диоден лазер за трайна епилация DECOLASER 808 nm

Уреди за епилация
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ