Начало Тип кожа Чувствителна кожа Дермален Избелващ Концентрат

Дермален Избелващ Концентрат

Арт.№ 1171
0.0/5 от общо 0 оценки
87.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Новаторска технология с активни субстанции, които активно ускоряват разрушаването на меланина. Има текстура на гел и се препоръчва да се използва като основа на крем. Съдържа избелващ комплекс със стабилизиран витамин С и намалява леките пигментни петна, като влияе върху забавянето на меланинообразуването. Не предизвиква чувствителност на кожата и е много подходящо да бъде комбиниран с кремовете от серията на АРСЕЛМЕД.

Предимства:

  • Доразрушава меланина и не позволява образуването на нов.
  • Микро фините избелващи частици дават много бърз резултат в рамките на няколко часа.
  • Тенът на лицето е видимо по-светъл и лъчист.

Употреба:

Нанесете сутрин и/или вечер на лицето, шията и деколтето или на места, където има изразена пигментация.

СЪВЕТ: Най-правилно е да се използва сутрин и вечер. Регулира продукцията на меланина, подходящ е и за ръце.

Размер: 30мл.

Активни съставки

Избелващ Комплекс

Избелващият комплекс представлява субстанция от две активни вещества - екстракт от маргаритки + арбутин. Първият задържа образуването на меламин и спира предаването му до клетките на кожата, като по този начин намалява непривлекателните възрастови петна по кожата. Арбутинът е гликозид, съдържащ се в мечото грозде, той инхибира ензима тирозиназа, катализиращ превръщането на тирозина в меланин.

L-carnitin - бета хидрокси киселина, органична въглена киселина

L-carnitinе бета-хидрокси киселина, органична въглена киселина. Силно хигроскопична подобно на аминокиселината. L-carnitinе вещество, което се среща в природата и е подобен на витамините. Той играе съществена роля в енергийния метаболизъм в клетките на хора, животни и растения. L-carnitin действа като рецепторна молекула и активира мастните киселини в клетъчните органели като митохондриите, които последователно упражняват тази функция с коензим А. Също така L-carnitin е бета-хидрокси киселина с отличени пилингови свойства, които са значително по-леки за кожата от тези на алфа-хидрокси киселите и имат приятелска рН стойност. L-carnitin подобрява регенерацията на клетките в роговия слой и в същото време е много нежен и без раздразнения за кожата.

Екстракт от Лиственица - дърво

Листвениците са листопадни дървета от семейството на борови дървета, достигащи на височина до 15-50 м. и са разпространени в хладните части на умерения пояс в северното полукълбо. Екстрактът от лиственица е мощен хидратиращ агент, който активно въздейства върху дълбочината на бръчките, еластичността и блясъка на кожата. Засилва синтеза на колаген и спомага да се блокира оксидацията на витамин С. Възстановява увредените вследствие на стреса клетки.

Характеристики на Продукта

ЕфектБлясък, избистряне, освежаване
Изсветляване на петна
Ликвидиране на пъпки
Кашмирена мекота
Изглаждане на тена

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Дермален Избелващ Концентрат
Продуктът е изчерпан.
87.00 лв
Дермален Избелващ Концентрат

Дермален Избелващ Концентрат

ARCELMED
87.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ