Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа Витализиращ Скраб за Лице

Витализиращ Скраб за Лице

Арт.№ 666
0.0/5 от общо 0 оценки
49.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Ексфолиращ скраб с микрогранули за пилинг на лице. Подходящ за всички типове кожа. Отстранява ненужните мъртви клетки. Подобрява профила на кожата и пенетрацията на всеки продукт след това. Придава жизненост и сияние на лицето.

Предимства:

  • Иновационен пилинг, който нежно отстранява мъртвите клетки, изглажда.
  • Подобрява профила на кожата и я прави по-фина.
  • Кожата е видимо по-красива, мека, кадифена и нежна.

Употреба:

След почистване с тоалетно мляко нанесете малко количество от пилинга върху лицето и шията. Избягвайте зоната около очите. С мокри ръце масажирайте 2-3 минути с кръгови движения. Отстранете обилно с вода или влажен компрес. След процедурата тонирайте.

Размер: 50мл.

Активни съставки

Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

Масло от Шеа

Това е естествено срещан растителен липид, добит от ядки на орехи от шеа дърво. Дървото расте най-вече в Централна Африка, има ядки наподобяващи на сливи, които съдържат мазнини до 50%. Маслото от шеа съдържа витамин Е, алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой и има естествен слънцезащитен фактор.

Витамин С Палмитат

Витамин С палмитат се произвежда, чрез комбиниране на витамин C с палмитинова киселина, в резултат на това, се получава витамин C дериват, който е липидо-разтворим (за разлика от чистият витамин C). Витамин С палмитат е антиоксидант, предотвратява окисляването на ненаситени липиди, активни вещества и етерични масла.

Ексфолиращи Гранули

Ексфолиращите гранули представляват абсолютно сферичен акрилатен кополимер, който се раздробява под налягане на по-малки частици с размер около 1μm . Маслото, което се съдържа в ексфолиращите гранули, оставя в кожата приятно усещане. Тази ексфолиантна среда е изключително топлоустойчива и е подходяща за работа с вапозон. Изключително нежно се отстранява повърхностния мъртъв слой от кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Кашмирена мекота
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване

Документи за сваляне

Facebook коментари

Витализиращ Скраб за Лице

Витализиращ Скраб за Лице

Cleansing

Витализиращ Скраб за Лице

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ