Назад до Нечиста акнеична кожа CLEANSING

Витализиращ Скраб за Лице

Арт.№: 666 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
49.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Витализиращ Скраб за Лице
Витализиращ Скраб за Лице

Информация

Характеристики

Ефект
Био - пилингБлясък, избистряне, освежаванеИзглаждане на тенаКашмирена мекота
Тип кожа
Всички типове кожаНечиста акнеична кожаЧувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Витамин С Палмитат

Витамин С палмитат се произвежда, чрез комбиниране на витамин C с палмитинова киселина, в резултат на това, се получава витамин C дериват, който е липидо-разтворим (за разлика от чистият витамин C). Витамин С палмитат е антиоксидант, предотвратява окисляването на ненаситени липиди, активни вещества и етерични масла.

Ексфолиращи Гранули

Ексфолиращите гранули представляват абсолютно сферичен акрилатен кополимер, който се раздробява под налягане на по-малки частици с размер около 1μm . Маслото, което се съдържа в ексфолиращите гранули, оставя в кожата приятно усещане. Тази ексфолиантна среда е изключително топлоустойчива и е подходяща за работа с вапозон. Изключително нежно се отстранява повърхностния мъртъв слой от кожата.

Масло от Шеа

Това е естествено срещан растителен липид, добит от ядки на орехи от шеа дърво. Дървото расте най-вече в Централна Африка, има ядки наподобяващи на сливи, които съдържат мазнини до 50%. Маслото от шеа съдържа витамин Е, алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой и има естествен слънцезащитен фактор.

Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

loading...