Начало Тип кожа Чувствителна кожа Ампули 100% масло от Кукуи за интензивна защита и успокоение

Ампули 100% масло от Кукуи за интензивна защита и успокоение

Арт.№ 503
0.0/5 от общо 0 оценки
48.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Маслото от Кукуи е 100% чисто и натурално, извлечено от Кукуи (което означава светлина) – екстракт от дърво, традиционно за Хавайските острови. Това изключително меко, светло жълто масло е едно от най-ценните природни масла, тъй като съдържа най-високо съдържание на полиненаситени мастни киселини (до 85%). Хавайците използват маслото Кукуи, да се защитят срещу интензивният обмен на слънце, вятър и вода. Нежната текстура на маслото дори е била използвана в продължение на стотици години, в грижа за чувствителната кожа на бебета и деца. Хавайците традиционно я използват за ломи ломи масаж, с традиционен похват. Маслото от Кукуи е изключително ценно специално в грижата за нежна, чувствителна и лесно раздразнителнa кожа. Подходящ при всяка възрастова група, дори и в случай на невродермит. Кукуи има интензивно защитен ефект и насърчава структурата на защита и създаване на кожна бариера, което позволява запазването на естествената хидратация. Маслото от Кукуи подкрепя регенериращата способност на кожата след изплагане на слънчева радиация.

Предимства:

  • Успокоява стресираната кожа.
  • Създава защитна бариера върху клетките.
  • Хидратира.

Употреба: Кукуи прониква удивително лесно в кожата, по-добре от всеки друг вид масло, като оставя гладка, но не и мазна кожа. Използвайте маслото от Кукуи сутрин и вечер като основна грижа за кожата. A за лечебно приложение – втривайте в продължение на няколко седмици. Препоръчва за суха и/или особено чувствителна кожа.

Размер: 10 ампули по 2мл.

Активни съставки

Слънчогледово Масло

Маслото се получава чрез горещо пресоване на слънчогледови семена. То съдържа глицериди на олеиновата киселина (33%), линоловата киселина (55%) и малко свободни мастни киселини. За отстраняването им, слънчогледовото масло се обработва със слаб разтвор на натриева основа и след промиване с вода се филтрува през абсорбционна глина. Цветът му е светложълтеникав, със слаба свойствена миризма и приятен маслен вкус. То също е полуизсъхващо масло, подхранва кожата и й придава еластичност. Заради благотворното му влияние върху нея влиза в състава на много козметични продукти и масажни масла.

Масло от Кукуи

Маслото от Кукуи е средство за възстановяване на увредена кожа, помага при заболявания като екзема и псориазис. Отлично проникващо масло, което, когато бъде пръснато върху кожата, омекотява и успокоява слънчеви изгаряния и раздразнения.

Характеристики на Продукта

ЕфектХидратация
Изгаряне
Успокояване на уртикария
Против розацея
Против купероза
Зачервяване от всякакъв характер
Кашмирена мекота
Регенерация, възстановяване
Подхранване
Успокояващ ефект
Бръчки по лицето
Бръчки под очите
Бръчки по шия и деколте
Антибактериален ефект

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ампули 100% масло от Кукуи за интензивна защита и успокоение
Продуктът е изчерпан.
48.00 лв
Ампули 100% масло от Кукуи за интензивна защита и успокоение

Ампули 100% масло от Кукуи за интензивна защита и успокоение

Ампули за лице
48.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ