Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа Ампули 100% масло от Бабасу за антисептичен и подхранващ ефект

Ампули 100% масло от Бабасу за антисептичен и подхранващ ефект

Арт.№ 501
0.0/5 от общо 0 оценки
40.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

100% натурално масло от Бабасу - чисто масло, извлечено от твърди семена на палма Бабасу, която расте в Бразилска Амазония. Една от особеностите на маслото Бабасу е високото си съдържание на лауринова киселина, която има антимикробно действие. Маслото от Бабасу е традиционен бразилски продукт в грижа за красотата. Той се използва, също за суха коса и да поддържа кожата гладка. Особеното при маслото Бабасу е неговата точка на топене, която е сравнително близо до температурата на тялото на човека. Поради предаването на топлина, маслото генерира изящен охлаждащ ефект и когато се прилага върху кожата има плътна текстура, която осигурява добра основа за охлаждащ и релаксиращ масаж. Масло от Бабасу има леко орехов аромат, подходящо е за бедна на липиди кожа. Той е идеален за използване като масажно масло и има облекчаващо действие за стресираната кожа. Създава усещане за копринена кожа и трайно предпазва от дехидратация, като по този начин предпазва кожата от вредните влияния на околната среда. Използвайте маслото Бабасу за нормална към мазна и нечиста кожа сутрин и вечер като основна грижа.

Предмиства:

  • Тонизира и охлажда лицето.
  • Натурална грижа  от природата.
  • Мощно подхранване и защита на клетките.

Употреба: Втрийте съдрържанието до пълното усвояване с масаж. Използвайте за нормална към мазна и нечиста кожа сутрин и вечер като основна грижа.

Размер: 10 ампули по 2мл.

Активни съставки

Слънчогледово Масло

Маслото се получава чрез горещо пресоване на слънчогледови семена. То съдържа глицериди на олеиновата киселина (33%), линоловата киселина (55%) и малко свободни мастни киселини. За отстраняването им, слънчогледовото масло се обработва със слаб разтвор на натриева основа и след промиване с вода се филтрува през абсорбционна глина. Цветът му е светложълтеникав, със слаба свойствена миризма и приятен маслен вкус. То също е полуизсъхващо масло, подхранва кожата и й придава еластичност. Заради благотворното му влияние върху нея влиза в състава на много козметични продукти и масажни масла.

Масло от Бабасу

Маслото от Бабасу овлажнява, има благотворен ефект върху кожата – както сухата, така и мазната. Хидратира, без да оставя лъщене.

Характеристики на Продукта

ЕфектИзгаряне
Успокояване на уртикария
Против розацея
Против купероза
Зачервяване от всякакъв характер
Успокояващ ефект
Хидратация
Антибактериален ефект
Еластичност
Подхранване

Документи за сваляне

1 5 MB | jpg
1 17 KB | jpg

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ампули 100% масло от Бабасу за антисептичен и подхранващ ефект 40.00 лв
Ампули 100% масло от Бабасу за антисептичен и подхранващ ефект

Ампули 100% масло от Бабасу за антисептичен и подхранващ ефект

ARCAYA
40.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ