Начало Тип кожа Зряла кожа Ампули Пчелно млечице за подмладяване на кожата

Ампули Пчелно млечице за подмладяване на кожата

Арт.№ 181
0.0/5 от общо 0 оценки
54.00 лв
48.60 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Истински извор на младостта! Много малко са концентратите, които съдържат толкова щедра комбинация от натурални активни вещества и ценни динамични компоненти! Ампулата ободрява и съживява чрез комбинация от протеини, минерали, витамини, ензими и фолиева киселина и пчелно млечице в уникален анти ейдж серум. Съдържанието на природен фитохормон има положителен ефект върху дишането и деленето на клетките. Кожата получава максимална грижа и храна. Нова еластичностт и устойчивост за клетките.

Предимства:

  • Подхранва кожата.
  • Минерализира.
  • Придава еластичност.

Употреба: Нанесете съдържанието и втрийте за 2-5 минути.

Размер: 10 ампули по 2 мл

Активни съставки

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Пчелно Млечице

Пчелното млечице е храната на новоизлюпените младите пчели и на пчелата царица през цялото време. То има силно изразено себорегулиращо и кератолитично действие. Неговото антибактериално действие е особено забележително. Пчелното млечице силно успокоява, подхранва и защитава кожата.

Лимонена Киселина

Лимонена киселина и екстракт от лимон са натурално извлечени от лимони или от корите на плода. И двата компонента са добре познати със своето стягащо и тонизиращо действие. Те ускоряват процеса на оздравяване, имат антисептичен ефект, двете активни вещества са особено ефективни в борбата с нечиста кожа. Това са естествени консерванти и антиоксиданти.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Сорбитол

Сорбитолът представлява сладък на вкус, шествалентен алкохол, който се среща в череши, сливи и самодивско дърво, и е тясно свързан химически с глюкоза. Сорбитолът има функция да задържа влага, подобно на глицерин, и затова често се използва в козметиката.

Екстракт от Мед

Пчелният мед е естествен екологичен продукт и лекарство в медицината, познат от древни времена. Пчелният мед е съставен от различни витамини, минерали, захари, ензими и аминокиселини. Пчелният мед се характеризира със своята много добра поносимост от кожата. Той регулира влагата в роговия слой на кожата и увеличава ефектът на други овлажнители. Пчелният мед предпазва кожата от загуба на вода, без да има оклузивен ефект. В резултат на това кожата остава еластична, кадифена и лъчезарно свежа.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Еластичност
Подхранване
Минерализация
Бръчки по лицето
Бръчки по шия и деколте
Бръчки под очите
Хидратация

Facebook коментари

Ампули Пчелно млечице за подмладяване на кожата

Ампули Пчелно млечице за подмладяване на кожата

Ампули за лице

Ампули Пчелно млечице за подмладяване на кожата

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ