Начало Тип кожа Зряла кожа Ампули Платина за стегната и изпъната кожа

Ампули Платина за стегната и изпъната кожа

Арт.№ 179
5.0/5 от общо 1 оценка
27.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Изключителни ампули концентрат за изискана и стегната кожа. Стягащи ампули за вечната сила в борбата с намалена еластичност в кожата. Съдържа високо ефективни подхранващи съставки, които подобряват еластичността на кожата и стимулират комуникацията между слоевете на кожата. Контурите на лицето веднага стават по-плътни и стегнати. Използвайте тези ампули за нова еластичност и стимулиране на жизнеността. Област на приложение: лицето, брадичката, шията, деколтето и гърдите.

Предимства:

  • Стяга и повдига кожата.
  • Придава нова жизненост на лицето.
  • Повдига лицевият контур.

Употреба: Втрийте съдържанието за 2-5 мин.

Размер: 5 ампули по 2мл.

Активни съставки

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Млечна Киселина

Естествен компонент на кожата, която има функция да задържа влагата. Млечната киселина реагира като слаба киселина при контакт с вода и стабилизира функцията за задържане на влага в кожата (рН стойност около 5.5).

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Хидроксиетил Целулоза

Субстанция извлечена от целулоза, която се използва широко в производството на козметични продукти и лекарства. Хидроксиетилцелулозата желира (сгъстява) козметичните продуктите и служи за основа на текстурата.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Екстракт от Шийтаке - Императорска гъба

Екстрактът от шийтаке има лековити свойства и е известна като гъбата на дълголетието. Известна също и като еликсир на живота, тя съдържа ценни минерали, аминокиселини и голямо количество витамини: незаменими аминокиселини, белтъчини, витамин A, B1, B2, B6, B12, C, D и E, калций, магнезий, калий, натрий, фосфор, желязо, силиций и около 30 ензима.

Характеристики на Продукта

ЕфектИзглаждане на тена
Еластичност
Регенерация, възстановяване
Подхранване
Повдигане, лифтинг, изпъване
Бръчки по шия и деколте
Бръчки по лицето
Стяга кожата
Бръчки под очите

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ампули Платина за стегната и изпъната кожа 27.00 лв
Ампули Платина за стегната и изпъната кожа

Ампули Платина за стегната и изпъната кожа

Ампули за лице
27.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ