Начало Тип кожа Зряла кожа Ампули Кристал за стягане, изпъване и подмладяване на кожата

Ампули Кристал за стягане, изпъване и подмладяване на кожата

Арт.№ 189
0.0/5 от общо 0 оценки
27.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Уникални ампули за красива кожа, които имат стягащ ефект и веднага ликвидират признаците на стареене. Екстрактът се извлича се чрез специална терапия с камъни, и притежава активната съставка от чисти кварцови кристали в прахообразна форма, поставени в хидратираща среда. Кварцът е направен главно от силиций, микроелемент, който играе важна биологична роля за запазването на здравината на кожата. Всички следи от умора и са ликвидирани и е изведен естественият блясък на кожата.

Предимства:

  • Подхранва и защитава кожата.
  • Хидратива и минерализира.
  • Стимулира синтеза на колаген.
  • Стимулира еластичността.

Употреба: Нанесете съдържанието и втрийте за 2-5 минути.

Размер: 5 ампули по 2мл.

Активни съставки

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Млечна Киселина

Естествен компонент на кожата, която има функция да задържа влагата. Млечната киселина реагира като слаба киселина при контакт с вода и стабилизира функцията за задържане на влага в кожата (рН стойност около 5.5).

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Еластичност
Блясък, избистряне, освежаване
Минерализация
Подхранване
Изглаждане на тена
Бръчки под очите
Бръчки по шия и деколте
Бръчки по лицето
Хидратация
Стяга кожата
Повдигане, лифтинг, изпъване

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ампули Кристал за стягане, изпъване и подмладяване на кожата 27.00 лв
Ампули Кристал за стягане, изпъване и подмладяване на кожата

Ампули Кристал за стягане, изпъване и подмладяване на кожата

Ампули за лице
27.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ