Начало Тип кожа Всички типове кожа Активиращ Комплекс

Активиращ Комплекс

Арт.№ 271
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Специален активиращ комплекс, който овлажнява и активира Матрикола и маските Биоматрикс с деривати на водорасли. Активирането се извършва чрез класически масаж.

Предимства:

  •  Разтваря дериватите от водорасли до пълното им усвояване от кожата.
  •  Активира съставките във водораслите.

Употреба:

Нанесете минимално количество с четка от активиращият комплекс на чело, скули, брадичка и деколте. Отгоре нанесете с четка още от количеството докато се уверите, че пачовете са напълно влажни и залепнали за лицето. Нанесете дериватите по лицето и разпределе пачовете на навлажнените места. Отсипете около 20 мл. в купичка. Навлажнете пръстите и започнете класически масаж 20 мин. до пълното разтваряне и усвояване на водораслите от кожата.

Размер: 500мл. 

Активни съставки

Алое Вера Гел - вещество извлечено от алое вера кактус

Извлечен от листата на кактус. Този растителен екстракт е богат на повече от 50 биологично активни вещества, като протеини, минерали, витамини и ензими. ('изцеление') Алое вера притежава и противовъзпалителни свойства, облекчава болката и опънатост на кожата. Алое вера гел засилва естествените регенеративни сили на кожата, доставя влага на кожата, има дезинфекциращо действие и намалява възпалението по-бързо. В медицината и фармацията това активно вещество се използва при лечението на екзема, акне, невродермит и псориазис.

Сорбитол

Сорбитолът представлява сладък на вкус, шествалентен алкохол, който се среща в череши, сливи и самодивско дърво, и е тясно свързан химически с глюкоза. Сорбитолът има функция да задържа влага, подобно на глицерин, и затова често се използва в козметиката.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Активиращ Комплекс

Активиращ Комплекс

  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ