Начало LЕCHAT

LeChat Nail Care Products е основана през 1993 година в Калифорния, САЩ. В първите години от съществуването си фирмата управлява верига от салони, като същевременно разработва своята иновативна Powder Gel Акригел система и за първи път бутилира цветни гелове, първообраз на днешните гел лакове.

От 1997 година фирмата произвежда продукцията си в собствени фабрики, разположени в Ричмънд, Калифорния, като контролира изцяло всички фази от производствения процес. Това позволява на Lechat постепенно да разширява изцяло продуктовото си портфолио и да навлиза на световния пазар с различни системи за нокти (Nobility, Pro-Tec, NailArchitecture), лакове за нокти (Perfect Match, Dare to Wear) и инструменти (разредител Gelos, сгъваема четка за гел LeChat, двустранни форми за изграждане DuoForm и др).

Със своя постоянен стремеж към иновации и креативност LeChat Nail Care Products е световен лидер в козметичните продукти за нокти и продуктите на фирмата се предлагат в престижни салони за красота по целия свят.

LECHAT Nail Care Products

Назад Категории и Филтри
289 Продукта
Сортирай:
На страница по:
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ