Начало Тип кожа Зряла кожа 24ч Хидратация и Подхранване професионален

24ч Хидратация и Подхранване професионален

Арт.№ 3040
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Нежен, дневен и нощен подхранващ крем подходящ за суха кожа с 24 часова интензивна грижа. Съдържа екстракт от морска коприна, която обгръща и защитава кожата като фина мрежа. Активните съставки, базирани на водорасли от морета и сладководни езера, подобряват естествената регенерация и стимулират задържането на вода в клетките. Продукцията на колаген е стимулирана, цялостният профил на кожата е хидратиран и подобрен. Клетките са предпазени от вредното влияние на околната среда. Кремът е отлична основа за грим и има естествена защита от слънчевата радиация.

Предимства:

  • Предпазва от свободните радикали.
  • Подпомага производството на колаген.
  • Съхранява влагата в кожата.
  • Кожата е копринено мека и видимо по-гладка.
  • Идеален за основа на грим.

Употреба:

Нанасяйте сутрин и вечер с леки масажни движения върху почистена кожа.

Размер: 100мл.

Активни съставки

Олио от Макадамия

Олио от макадамия се добива от орехите на растението, разпространено предимно в Австралия, Африка и на Хаваите. Макадамията има близка прилика с лешник. Високото съдържание на палмитолеинова киселина прави олиото особено поносимо от кожата. Олиото от макадамия предпазва от дехидратация, много добре се абсорбира от кожата и допринася за регенерацията й.

Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

Кокосовото Масло

Кокосовото масло е богато, с нисък вискозитет, много подходящо за суха кожа. Заради богатата си консистенция е предпочитана съставка в масажните продукти. Кокосовото масло се използва за основа на ултравиолетовите филтри като стабилизира тези UV филтри по-лесно да се интегрират в кремове в стабилна форма.

Algohydrane - активен комплекс с водорасли

Algohydrane е смес от олигозахариди, екстракт от водорасли и йонизирана морска вода. Веществата са добити по естествен път от океана - кафяви водорасли и микроводорасли хлорела вулгарис. Algohydrane е много подобен на веществата в човешкия кожата. Algohydrane е способен да съхранява голям обем влага и в същото време предпазва кожата от стрес, той е много ценна активна съставка в състава на високо ефективни козметични продукти. Предпазва кожата от изсушаване, реструктурира хидро-липидната бариера на кожата и съхранява и защитава минералите в кожата по-дълго.

Морска Коприна

Морската коприна се извлича от влакна на мидени черупки и се състои от фибрин (копринен протеин), еластин и колаген. Тези активни вещества стимулират синтеза на колаген I и колаген III, увеличават синтеза на кератин, доставят влага и имат стягащ ефект върху кожата. Морската коприна подобрява качеството на съединителната тъкан в роговия слой на кожата тя става по-опъната и еластична.

Strukturine® - лифтинг съставка

Активна съставка, получена от сладка бяла лупина (Lupinus Albus), богата на нискомолекулярни глутаминови пептиди и олигозахариди. Подобрява синтеза на структурни протеини и епидермални липиди в полза на процеса на заздравяване целостта на роговия слой. Защитната функция на кожата се подобрява и засилва.

Документи за сваляне

Facebook коментари

24ч Хидратация и Подхранване професионален

24ч Хидратация и Подхранване професионален

  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ