Назад до Зряла кожа

Хидратираща Емулсия професионална

Арт.№: 3070 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
58.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Хидратираща Емулсия професионална
Хидратираща Емулсия професионална

Активни съставки

Algohydrane - активен комплекс с водорасли

Algohydrane е смес от олигозахариди, екстракт от водорасли и йонизирана морска вода. Веществата са добити по естествен път от океана - кафяви водорасли и микроводорасли хлорела вулгарис. Algohydrane е много подобен на веществата в човешкия кожата. Algohydrane е способен да съхранява голям обем влага и в същото време предпазва кожата от стрес, той е много ценна активна съставка в състава на високо ефективни козметични продукти. Предпазва кожата от изсушаване, реструктурира хидро-липидната бариера на кожата и съхранява и защитава минералите в кожата по-дълго.

Pentavitin® - регулатор на влага, базиран на въглехидрати

Pentavitin® е високоефективен регулатор на влага, базиран на естествени въглехидрати. Неговият състав съответства на естествен комплекс от въглехидрати в роговия слой на човешката кожа. Pentavitin може да бъде добавен във всички овлажняващи продукти, по този начин той ефективно съхранява вода в кожата за дълъг период от време. Pentavitin спомага за комбинирането на влага със собствен кератин в кожата, това задържа влага и тя не може да се премахне дори от ексфолиант. Профилът на кожата става гладък и плътен, бръчките изчезват, а кожата изглежда по-блестяща и свежа.

Витамин Е

Незаменимият витамин Е е един от трите най-често използваните витамини в грижата за кожата (в допълнение към витамин А и Д-пантенол = провитамин B5). Неговото химично наименование е алфа-токоферол. Той се среща естествено в масла от зародиш, особено в покълнало жито и соево масло. Витамин Е принадлежи към мощната група прехващачи на свободни радикали, жизненоважни за клетъчната защита. Много изследвания вече са доказали, че този витамин играе основна роля в предотвратяването на сърдечно-съдови заболявания. Той се регенерира и удължава живота на клетките, стимулира кръвообращението и потиска образуването на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове. Витамин Е участва в: защитата на клетките срещу свободните радикали, клетъчното дишане, кръвообращението, функционирането и укрепването на нервите. Други доказани действия на витамин Е са: стабилизиране на мембранните липиди, повишаване влагата в кожата, изглаждане на бръчките, подобряване на външния вид на кожата, повишаване еластичността й, предотвратяване процеса на стареене, предизвикан от UV радиация.

Масло от Пасифлора

Маслото от пасифлора се получава от семената на растението. То прониква много бързо в кожата, но оставя усещане за сухота в нея. Неговото особено високо съдържание на линолова киселина (70%) прави това масло толкова ценно. Маслото от пасифлора намалява загубата на вода в епидермиса и повишава еластичността на кожата.

Морска Коприна

Морската коприна се извлича от влакна на мидени черупки и се състои от фибрин (копринен протеин), еластин и колаген. Тези активни вещества стимулират синтеза на колаген I и колаген III, увеличават синтеза на кератин, доставят влага и имат стягащ ефект върху кожата. Морската коприна подобрява качеството на съединителната тъкан в роговия слой на кожата тя става по-опъната и еластична.

Олио от Макадамия

Олио от макадамия се добива от орехите на растението, разпространено предимно в Австралия, Африка и на Хаваите. Макадамията има близка прилика с лешник. Високото съдържание на палмитолеинова киселина прави олиото особено поносимо от кожата. Олиото от макадамия предпазва от дехидратация, много добре се абсорбира от кожата и допринася за регенерацията й.

loading...