Начало Уреди IPL, E-Light, SRH Уред з атрайно обезкосмяване и подмладяване SHR, E-Light -125

Уред за трайно обезкосмяване и подмладяване SHR, E-Light

Арт.№ BF125
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Уред за фотоепилация от ново поколение!

Уредът е с 3 накрайника, всеки от които има по 300 000 импулса:

- Накрайник IPL - честота на вълната 510nm –има вграден филтър за фото подмладяване, който работи на принципа на интензивна пулсираща светлина или т.н селективна фототермолиза. Според този метод използването на светлинна енергия повлиява разрушаването на патологични структури, разположени в повърхностните слоеве на кожата.

- SHR накрайник - честота на вълната 650nm – вграден фиксиран филтър

- E-light накрайник – дължина на вълната 430 nm за лечение на акне, дължина на вълната 530 nm за лечение на спукани капиляри и дължина на вълната 640 nm за трайно обезкосмяване.

E-light е доказана технология за третиране на всички типове кожа. За разлика от IPL (интензивна пулсова светлина), тук светлината е комбинирана с RF (радиочестотна вълна). Комбинацията на тези две технологии позволява по-доброто насочване към желаните зони на обработване (премахване на косми, спукани капиляри, меланинови петна, акне, разширени пори и тн.) и по-дълбокото проникване на енергията. Радиочестотата предварително затопля обектите и по този начин насочва светлинната енергия към желано място от тялото или лицето. E-light е многократно по-ефективен метод в сравнение с IPL. С по-малко процедури се постига желания ефект. Голямата мощност от 2500W позволява постигане на оптимални резулатати. Изключително силната система на охлаждане не причинява дискомфорт при извършването на терапиите. Различната големина на всеки от накрайниците позволява максимално удобство и постигане на ефект при третирането на всеки участък от тялото: 15*50 mm (фотоепилация), 10*40 mm (фотоподмладяване), 15*35 mm (сменяеми филтри за всички видове терапии).

Само при този модел може да се разчита на добра устойчивост и здравина – възможност за работа в продължение на 15 часа без прекъсване на работния процес и прегряване. Възможност за достигане на много по-високи нива на енергия от всички уреди за фотоепилация на пазара: SHR: 1-26J на кв. см; IPL/ E-light: 10-60J на кв. см. Този модел има няколко пъти по-дълъг живот на лампите в сравнение с всички останали апарати до този момент: 300 000 импулса за всеки един от трите накрайника.

SHR означава Super Hair Removal – технология за обезкосмяване, от най ново поколение! Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване. SHR представлява революция в трайното обезкосмяване. Процедурата е по-приятна, отколкото с познатите системи и кожата ви е по-добре защитена! Лазерна и IPL технология, в сравнение с SHR Традиционните лазерни или IPL технологии използват кратки импулси които работят при около 2-300 милисекунди, прилагащи огромно количество енергия (12-120 J) на един квадратен сантиметър. Тя се транспортира до корена на косъма, чрез меланина, където се произвежда топлина от 65-72° по Целзий. Енергия достига до основата на космения фоликул единствено чрез меланин тъканните пигменти. Но кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефициент на поглъщане, като меланин, и следователно също усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и IPL технологии. Конвенционалните технологии, различни от SHR, просто пренасят енергията чрез меланина до космения фоликул. SHR технологията, от друга страна, използва меланина като проводник на малък процент, частично (50%), и пренася енергията през кожата и чрез меланина стига до космените фоликули. Изследванията показват, че по-бавния, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване отколкото високите и кратки нива на енергия. Следователно, при SHR технологията енергията е преминала през тъканта няколко пъти с ниска концентрация на енергия, но голяма честота на повторения (до 10Hz, т.е. 10 пъти в секунда).

Как работи SHR? SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин космения фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка! Някои клиенти го сравняват с масаж с топъл камък.

Може ли да се приложи SHR епилацията за всички типове кожа? SHR епилацията е подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар, което прави тази технология подходща за приложение през цялата година. Това са основните разлики между традиционните лазерни и IPL технологии и SHR епилацията.

Колко процедури са нужни? Плътните косми се повлияват по-добре от тънките и тъмните косми (черно и кафяво) по-бързо от светлите. Още от първата процедура има видим ефект. При общо шест процедури с лазер при тъмни плътни косми може да се постигне 80 до 90% премахване на окосмяването. Обикновено краката са зона с плътни и тъмни косми. Бикини зоната, при която окосмяването също се състои от тъмни, черни косми може да реагира при 6 процедури с повече от 90% редукция. При по-светлите и тънки косми по бикини зоната може да има само 70% редукция след 6 процедури. При подмишници, гърди и предмишници обикновено се постига 85-95% редукция с 6 процедури, но мъжкият гръб и женското лице е възможно да изискват допълнителни процедури. Всичко е индивидуално.

В цената на апарата са включени:

- 2 години гаранционно обслужване и последващо извънгаранционно обслужване;

- Доставка и монтаж;

- Професионално обучение и издаване на сертификат;

- Постоянна информационна и клиентска поддръжка.

Технически характеристики:

  • Обработваема площ15*50mm²(650-950nm – за обезкосмяване) 10*40mm² (530-1200 – за подмладяване) 12*33mm² (430/590/690-1200nm)
  • SHR енергия: 1-26J/ cm²(SHR) 1-60J/ cm²(Normal)
  • Мощност: 2500W;
  • Екран: 8.4"TFTTrue Color LCD;
  • Режим: ДО 15ч. в режим на готовност
  • Охлаждане Водно-въздушна затворена охлаждаща система
  • Накрайници: 3 броя Размери45mm*62mm*111mm Тегло53kgs

Facebook коментари

Последно разглеждани

Уред за трайно обезкосмяване и подмладяване SHR, E-Light

Уред за трайно обезкосмяване и подмладяване SHR, E-Light

SL
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ