Начало Тип кожа Всички типове кожа Термо Маска професионална

Термо Маска професионална

Арт.№ 2720
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Термо маската на Jean d'Arcel cosmetique е специална базисна терапия за лице, която е специфична и има уникален и дълготраен ефект. Използва се успешно за хидратиране при много суха и лющеща се кожа. Представлява прахообразна смес, която се смесва с вода до образуване на хомогенна смес.  Нанася се с помощта на шпатула и се оставя да подейства за около 20 минути. След нанасяне на гъстотата се променя и маската постепенно се втвърдява, докато накрая се отстранява във вида на лицето, на което е правена. Започва леко затопляне по време на действието, а след 15-тата минута се наблюдава охлаждане. Така действието на тази маска е свързано с регулиране на температурата на лицето, при което влизат активните съставки на нанесените под маската продукти. /В секция за сваляне има подробно описание какви продукти се слагат под маската и как се използва./

Предимства:

  • Ускорява влизането на активните съставки на кремовете под маската, чрез своя затоплящ ефект.
  • Дълготраен ефект.
  • Атрактивна терапия за лице.

Употреба:

Предварително почистете лицето и нанесете продуктите описани в терапията Термо Маска. Вземете пластична /еластична/ купа. Изсипете 280-300мл. топла вода /ок. 30 градуса/. Разбъркайте с дървена шпатула до получаване на хомогенна смес.
ЗАБЕЛЕЖКА: работете бързо и разбъркайте маската едва преди нейното нанасяне, защото ще се втвърди! Предварително сте си приготвили марля, която е достатъчно дълга, за да покрие лицето и шията и сте изрязали областта на носа и очите. Вземете готварска лъжица и загребвайки количество нанесете на челото, на скулите, на брадата и на част и шията. Без да се бавите разнесете маската като оформите лице и оставите очите, носа и устните свободни. Може да покриете устните. Оставете да подейства 20 мин. докато се втвърди напълно. Когато отстранявате прихванете внимателно маската с пръсти от двете страни на лицето и вдигнете внимателно, за да не счупите.

Размер: 450 гр.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Термо Маска професионална

Термо Маска професионална

  • Инфо
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ