Назад до Зряла кожа ARCELMED

Стягащ Дермален Крем Концентрат

Арт.№: 1127 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
77.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
3.0/5 на базата на 1 оценка
Стягащ Дермален Крем Концентрат
Стягащ Дермален Крем Концентрат

Информация

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеБръчки под очитеБръчки по лицетоЕластичностИзглаждане на тенаКашмирена мекотаПовдигане, лифтинг, изпъванеПодхранванеРегенерация, възстановяване
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа

Видео

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

loading...