Назад до Козметика за тяло THALASSO BODY

Скулптуриращ Антицелулитен Гел професионален

Арт.№: 953 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
53.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Скулптуриращ Антицелулитен Гел професионален
Скулптуриращ Антицелулитен Гел професионален

Характеристики

Ефект
АнтицелулитЕластичностСтяга кожата

Активни съставки

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Екстракт от Мента

Когато листата на ментата са смачкани, това тревисто растение развива аромат, който е подобен с този на лимон. Ето защо екстрактът от мента често е наричан ​​маточина. Екстрактът от листата съдържат висок процент от фини танини, розмарин киселина, флавоноиди и етерични масла като цитрал, цитронелол, линалол, гераниол и алдехид. Екстрактът от мента има успокояващ, охлажгащ и тонизираш ефект, който също укрепва и нервите.

Кофеин

Кофеинът се съдържа в семена и листа на чай и кафе, в какаови и кола дървета. В най-големи количества се сдобива от листата на чая и като продукт при производството на безкофеиново кафе. Кофеинът стимулира процеса на разграждане на липидите, стимулира и тонизира. Ускорява дренирането на течности и подобрява кожата чрез стимулиране синтеза на колаген.

loading...