Начало Тип кожа Чувствителна кожа Серум със Стягащо Действие

Серум със Стягащо Действие

Арт.№ 956
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Интензивна стягаща формула за тяло. Подобрява еластичността на кожата особено в области склонни към отпускане и образуване на стрии. Когато се втрива с масажни движения се подобрява циркулацията на кръвта и се увеличава пенетрацията на съставките. Екстрактът от Хлорела Вулгарис и комплексът от кафяви водорасли подобряват микрорелефа на кожата и регулират хидро-липидният баланс на клетките.

Предимства:

  • Увеличава еластичността на кожата.
  • Увеличава действието на всички следващи продукти.
  • Предотвратява отпускане на кожата.

Начин на употреба:

Използвайте капкомера, за да нанесете от продукта директно върху кожата на клиента. Масажирайте докато попие и нанесете стягаща маска.

Размер: 100мл.

Активни съставки

Жива Морска Вода

Живата морска вода се получава от брега на морето (област Бретан във Франция). Морската вода е обградена от гранитно формирование и се филтрира със слой от пясък. Поради този филтрационен процес се отстраняват моновалентните соли като калий и натрий. Съставът на микроелементи се запазва, неговата концентрация всъщност се увеличава, като например манган от 0,27% на литър се увеличава до 3.34% на литър. Цинк от 0,98% на литър се увличава до 8,5% на литър. Живата морска вода повишава стимулирането на липиди в епидермиса и по този начин подобрява съдържанието на влага, засилва връзките между базалната мембрана и колаген 4, който от своя страна регулира влагата в кожата. Това допълнително стимулира синтеза на hemidesmosomes (точкови влакна) и оптимизира връзките между базалните клетки и базалната мембрана, което има положителен ефект върху храненето на кожата и нейното равновесие. Живата морска вода действа на организма по специфичен начин и води до неговото пълноценно укрепване.

Chlorella Vulgaris - зелени микроводорасли

Екстрактът от зелени микроводорасли Хлорела Вулгарис е богат на протеини и аминокиселини, които изграждат фибрите на кожата, участват в антиоксидантната дейност и има силен ефект върху синтеза на колаген. Подобрява плътността на съединителната тъкан, колагеновите и еластиновите влакна, намалява разкъсванията, възстановява съединителната тъкан, подобрява микроциркулация в кожата и я защитава срещу UV радиацията. Хлорела вулгарис стабилизира метаболизма, подобрява естествената защитна функция на кожата. Премахва отпадъчните продукти и токсини, и е много подходящ след диета за запазване на резултатите. Взет вътрешно, той показва положителен ефект върху сърдечно-съдовата система. Хлорела Вулгариа е високо концентрирана на витамини, минерали и антиоксиданти и предотвратява загубата на витамини.

Chronodyn® - екстракт от микроводорасли, доставчик на енергия

Chronodyn представлява екстракт от микроводорасли (Euglena Gracilis) и е хронобиологичен доставчик на енергия. Той стимулира клетъчния метаболизъм по време на нощната възстановителна фаза, като заличава следите от умора. Chronodyn повишава енергията в клетките, в резултат на това кожата разполага с по-добра защита срещу вредните влияния, на които е изложена през деня.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Витамин H /biotin/

Вещество, което се съдържа в малки количества във всички живи клетки. Биотинът се съдържа в значителни количества в черния дроб, соя, яйчен жълтък, орехи, фъстъци, сардини, бадеми, гъби, спанак и скариди. Макар че е част от витамини от група B, той често се разглежда като самостоятелен витамин. Витамин Н има голямо значение за кожата и косата. Дефицитът на му води до бледост и омазняване на кожата, косопад, чупливи нокти, напукани устни, повишена склонност към образуване на петна и пъпки, умора и болки в мускулите. Биотинът съдържа сяра (вещество определящо здравината на кожата и косата), участва и контролира липидната обмяна в кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектЕластичност
Кашмирена мекота
Повдигане, лифтинг, изпъване
Подхранване
Стяга кожата
Антицелулит

Документи за сваляне

Facebook коментари

Серум със Стягащо Действие

Серум със Стягащо Действие

THALASSO BODY
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ