Начало Уреди Спортни и отслабване Професионален уред за отслабване и инфрачервена пресотерапия

Професионален уред за отслабване и инфрачервена пресотерапия

Арт.№ AU-7009
0.0/5 от общо 0 оценки
3,600.00 лв (с ДДС)

Изисква се предварително капаро в размер 50% от цената на продукта.

 бр
В наличностДоставка до 24ч.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 354.36 лв. на месец

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Информация за продукта

Този уред представлява мултифункционално устройство за отслабване, което комбинира функции като разтваряне на мазнини чрез дълги инфрачервени светлини, лимфен дренаж чрез въздушно налягане, пресотерапия, както и нискочестотна стимулация.

1. Инфрачервено излъчване - инфрачервените лъчи пряко въздействат на структурата на мазнините (3 до 5 см. под кожата), което предизвиква освобождаване на топлинна енергия, ускоряване циркулацията на кръвта и лимфотока, насърчаване обмяната на веществата, увеличаване на скоростта на биохимичната реакция, за да направи катаболизъм на мастните клетки и значително да ги намали.

2. Терапията за отслабване на тялото чрез въздушно налягане води до подобряване на лимфната и кръвната циркулация, вследствие на което се извежда излишната мастна субстанция, като по този начин ефективно се подобрява външния вид на местата с целулит, стягат се мускулните влакна и се възстановява гъвкавостта на мускулите. Крайният ефект е отслабване, оформяне контура на тялото и детоксикация на тъканите.

3. Пресотерапия - регулярното и непрекъснато напомпване и изпомпване на въздушните торби променя налягането на въздуха и осъществява натиск върху крайниците, което активира кръво и лимфо-обръщението, спомага за извеждане на токсините от организма и води до разграждане на мастните клетки.

4. Нискочестотна електростимулация чрез нискочестотен електрически импулс кара мускулите да се свиват и отпускат с по-висок интензитет. Много подходяща терапия за хора, страдащи от ставни проблеми и за стягане на тялото след бременност и раждане, а ефикасността й се равнява на час и половина спортуване.

Технически параметри:

Интензитет на въздушната вълна под налягане: 75 kp.
Източник на захранване: 110v / 220v
Контролен панел: Тип бутон
Консумация: 15VA
Размер: 114 * 61 * 58см
одеяло: 213 * 125см
N.W: 34 кг
G.W: 40 кг

Срок на доставка: 20 работни дни

Характеристики на Продукта

ЕфектСтяга кожата
Антицелулит

Facebook коментари

Последно разглеждани

Професионален уред за отслабване и инфрачервена пресотерапия 3,600.00 лв Нов продукт
Професионален уред за отслабване и инфрачервена пресотерапия

Професионален уред за отслабване и инфрачервена пресотерапия

3,600.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ