Начало Уреди Спортни и отслабване Професионален уред за инфрачервена пресотерапия

Професионален уред за инфрачервена пресотерапия

Арт.№ AU-7006
0.0/5 от общо 0 оценки
2,300.00 лв (с ДДС)

Изисква се предварително капаро в размер 50% от цената на продукта.

 бр
В наличностДоставка до 24ч.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 226.40 лв. на месец

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Информация за продукта

Този уред представлява мултифункционално устройство за отслабване, което комбинира функции като разтваряне на мазнини чрез дълги инфрачервени светлини, лимфен дренаж чрез въздушно налягане, пресотерапия, както и нискочестотна стимулация.

1. Инфрачервено излъчване - инфрачервените лъчи пряко въздействат на структурата на мазнините (3 до 5 см. под кожата), което предизвиква освобождаване на топлинна енергия, ускоряване циркулацията на кръвта и лимфотока, насърчаване обмяната на веществата, увеличаване на скоростта на биохимичната реакция, за да направи катаболизъм на мастните клетки и значително да ги намали.

2. Терапията за отслабване на тялото чрез въздушно налягане води до подобряване на лимфната и кръвната циркулация, вследствие на което се извежда излишната мастна субстанция, като по този начин ефективно се подобрява външния вид на местата с целулит, стягат се мускулните влакна и се възстановява гъвкавостта на мускулите. Крайният ефект е отслабване, оформяне контура на тялото и детоксикация на тъканите.

3. Пресотерапия - регулярното и непрекъснато напомпване и изпомпване на въздушните торби променя налягането на въздуха и осъществява натиск върху крайниците, което активира кръво и лимфо-обръщението, спомага за извеждане на токсините от организма и води до разграждане на мастните клетки.

4. Нискочестотна електростимулация чрез нискочестотен електрически импулс кара мускулите да се свиват и отпускат с по-висок интензитет. Много подходяща терапия за хора, страдащи от ставни проблеми и за стягане на тялото след бременност и раждане, а ефикасността й се равнява на час и половина спортуване.

 

Технически параметри:

Интензитет на въздушната вълна под налягане: 75 kpa (187mmhg)

Напрежение: 110v / 220v

Мощност: 750W

Контролен панел: тип бутон

Размер на опаковка: 46 * 53 * 43см + 86 * 47 * 17см

Тегло: 18кг + 8кг

 

Срок на доставка: 20 работни дни

Характеристики на Продукта

ЕфектАнтицелулит
Стяга кожата

Facebook коментари

Последно разглеждани

Професионален уред за инфрачервена пресотерапия 2,300.00 лв Нов продукт
Професионален уред за инфрачервена пресотерапия

Професионален уред за инфрачервена пресотерапия

2,300.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ