Начало Уреди Спортни и отслабване Професионален дигитален уред за електростимулация

Професионален дигитален уред за електростимулация DIGI-TECH

Арт.№ F-350
0.0/5 от общо 0 оценки
2,480.00 лв (с ДДС)

Изисква се предварително капаро в размер 50% от цената на продукта.

 бр
В наличностДоставка до 24ч.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 243.87 лв. на месец

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Информация за продукта

DIGI-TECH е професионален дигитален уред за електрическа симулация на мускулите. Оборудван с 8 инчов сензорен екран, с 10 изхода и 14 различни програми. Монтиран на колона с 4 колела, удобна за съхранение на електроди и кабели и позволяваща свободно движение на уреда.

Предназначение:

  • козметични салони
  • СПА центрове
  • Уелнес центрове и центрове за отслабване.

 

Описание:

Електростимулация е вид процедура за премоделиране на тялото с помощта на електрически импулси, които провокират мускулна контракция, вследствие на което се получава ефект, подобен на този, който ще се получи чрез упражняване на мускулите по традиционен начин. Това е пасивна гимнастика, която позволява да се тонизират мускулите и да се пребори тяхната отпуснатост чрез увеличаване на обема, силата и издръжливост им.

Електростимулацията е базирана на прилагането на ток, симулиращ електрически импулси, които се изпращат до нервната система на мускула, за да се предизвика неговото стягане. Този стимул се появява чрез поставяне на два електрода на третираната площ с цел извършване на мускулно стягане, получавайки нервни импулси от мозъка. Мускулът не прави разлика между доброволното и принудителното стягане, което се прави без никакви усилия от страна на пациента и по много безопасен начин.

Комбинацията на електростимулация с уравновесена диета укрепва мускулите и ги прави по-гъвкави, подобрява кръвоносната система на долната част на тялото и помага за премахване на излишните течности. Терапията с електростимулация носи много положителни резултати на релакс и масаж на мускулите, стимулира лимфния поток и подобрява мускулния тонус в ръцете, бедрата, седалището и краката. Също така допринася за премахване на токсините, натрупванията от мазнини и за укрепване на тъканта на гърдите.

Този уред предлага широка гама от процедури, тъй като може да се прилага в различни части на тялото като седалището, бедрата, корема, ръцете, краката и лицето. Включени са 30 двойки електроди с различни размери за различните части на тялото.

 

Технически характеристики:

Размери на продукта: 33,5 х 9,5 х 25,5 см
Брутно тегло: 22 кг
Нето тегло: 18,5 кг

Волтаж: 220 V-240 V
Честота: 50 Hz

Работна мощност: 12 V - 150 V
Работна средна честота: 2000 Hz
Работна ниска честота: 1 до 200 Hz

 

Срок на доставка: до 20 работни дни

Гаранционен срок: 24 месеца

 

Facebook коментари

Последно разглеждани

Професионален дигитален уред за електростимулация DIGI-TECH 2,480.00 лв
Професионален дигитален уред за електростимулация DIGI-TECH

Професионален дигитален уред за електростимулация DIGI-TECH

Козметична апаратура
2,480.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ