Начало ПРОМО ПАКЕТ

ПРОМО ПАКЕТ 1

Арт.№
0.0/5 от общо 0 оценки
137.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

ВЗЕМЕТЕ 2 ПРОДУКТА ОТ НАЙ-НОВАТА СЕРИЯ НА ARCAYA - SCREEN AGE - И ПОЛУЧЕТЕ ТРЕТИ КАТО ПОДАРЪК!!!

1. Регенериращ 24 часов крем със защита от фин прах, UV лъчи и синьо светлинно лъчение

Изключително успокояващ 24-часов крем със стволови клетки на еделвайс, които имат висок потенциал за регенерация. В същото време те са мощен антиоксидант с радикални почистващи и ДНК защитни свойства. Освен това се премахват стресовите ситуации за кожата. Активната съставка на дървото за оцеляване (Моринга) предпазва кожата от прахови частици и други вредни токсини от околната среда. Едновременно с това кожата е защитена от UV и сини светлинни лъчи и хиперпигментацията се редуцира (избелващ ефект). Замърсяването на кожата значително намалява.

Употреба: Нанасяйте достатъчно количество сутрин и вечер след почистване на кожата и с нежни масажиращи движения разпределете по цялото лице. Ако е необходимо, използвайте предварително серум.

Размер: 50 мл.

 

2. Регенериращ крем за околоочната зона със защита от фин прах, UV лъчи и синьо светлинно лъчение

Деликатен, регенериращ крем за зоната около очите със стволови клетки на Еделвайс. С ДНК защита, неутрализира финия прах, UV лъчите и синьото светлинно лъчение. Паралално с това интензивно облекчава всички раздразнения и възпаления. Кожата около очите изглежда моментално загладена, а тъмните кръгове постепенно стават по-светли.

Употреба: Нанасяйте малко количество сутрин и вечер след почистване на кожата около очите и разнесете с нежни потупващи движения.

Размер: 15 мл.

 

ПОДАРЪК Регенерираща ампула-концентрат за лице със защита от фин прах, UV лъчи и синьо светлинно лъчение 

Интензивно изглаждаща ампула за перфектен тен. С интензивна ДНК защита, предпазва кожата от UV лъчи и синя светлина, както и с ефект срещу замърсяване. Стволовите клетки на еделвайс имат много висок потенциал за регенерация и в същото време са мощен антиоксидант и със свойства на ДНК защита. Паралелно с това се премахват стресовите ситуации на кожата. Активната съставка на дървото за оцеляване (Моринга) предпазва кожата от вредните токсини от околната среда. Кожата е защитена от UV и сини светлинни лъчи и хиперпигментацията се редуцира (избелващ ефект). Замърсяването значително се намалява.

Употреба: Сутрин или вечер след почистване нанесете съдържанието на ампулата и разпределете, след това нанесете крем.

Размер: 5 ампули х 2 мл.

 

 

Facebook коментари

Последно разглеждани

ПРОМО ПАКЕТ 1
Продуктът е изчерпан.
137.00 лв нов Нов продукт Гореща оферта Препоръчан
ПРОМО ПАКЕТ 1

ПРОМО ПАКЕТ 1

SCREENAGE ПРОМО ПАКЕТИ
137.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ