Назад до Нечиста акнеична кожа

Пилинг за Лице Сандалово Дърво /пудра/

Арт.№: 7170 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
78.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Пилинг за Лице Сандалово Дърво /пудра/
Пилинг за Лице Сандалово Дърво /пудра/

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеИзглаждане на тенаИзсветляване на петнаКашмирена мекотаРегенерация, възстановяванеРегулиране на омазняването
Тип кожа
Зряла кожаМлада кожаНечиста акнеична кожаСмесена към мазна

Активни съставки

Екстракт от Кайсия

Екстрактът от кайсиеви ядки се получава само чрез механично пресоване на избрани ядки, и последваща филтрация. Той има бледо жълт цвят с приятен аромат. Екстрактът притежава изключително стабилни характеристики и се използва и във фармацевтичните продукти. Масло от кайсиеви ядки предпазва от загуба на влага епидермиса на кожата.

Сандалово Дърво

Родината на сандаловото дърво е Южна Азия, разпространено е в Индонезия, Индокитай, Шри Ланка, Австралия. Традиционно се използва от билкарите за лечение на кожни заболявания, акне, гонорея и други състояния. Ароматът на сандаловото дърво е специфичен, омагьосващ и предизвикателен за силни натури, които обичат да съблазняват и да бъдат съблазнявани. Сандаловото дърво е естествен антиоксидант, има антивъзпалително действие и влиза в състава на ексфолиращи продукти. Възстановява баланса и подхранва кожата.

Хума

Овлажнява и тонизира, поглъща замърсяванията, извлича токсините, но едно от изключителните й свойства е да се споява с кожата и да разтваря мазнините. Това й качество я прави най-доброто природно средство за разкрасяване на кожата и косата, като приложението в козметиката датира от най-древни времена. Хумата има чудесни лечебни свойства, благодарение на минералите и микроелементите, съдържащи се в нея.

loading...