Начало Тип кожа Зряла кожа Органична Кал Маска професионална

Органична Кал Маска професионална

Арт.№ 3030
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Хидратираща и подхранваща маска за лице. Оптимално хидратира и подхранва кожата с активни вещества на таласо основа, добити от морета и сладководни езера. Съдържа 90% органични субстанции и 10% минерали добити от сладководни езера. Маската отлично моделира както лицевия контур, така и бюста.

Предимства:

  • Хидратира кожата оптимално и я подхранва с активни вещества.
  • 90% органични субстанции
  • 10% минерални – добити от сладководни езера.
  • Тонизира и подхранва.
  • Кожата е свежа и сияйна.

Употреба: Почистете кожата и нанесете маската като избягвате зоната около очите. Оставете 15-20 минути да подейства и отстранете с вода или влажен компрес. Тонирайте и нанесете подходящ крем. Прилагайте 1-2 пъти седмично.

СЪВЕТ: Маската е подходяща за кожата на шия, деколте и бюст.

Размер: 250мл.

Активни съставки

Олио от Сладък Бадем

Бадемовото олио е почти без миризма, без цвят, получено от ядките на дървото сладък бадем. Те се почистват, студено пресоват се и филтрират за производство на бадемово олио. То е популярно в козметиката, защото е едно от най-стабилните растителни олеа и има неутрален мирис и вкус. Има добри оклузивни свойства, превръща се в добър овлажнител и предпазва кожата от изсушаване. Олиото от сладък бадем е класическо масажно масло, то прониква много добре и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст. Неговият липиден състав е най-близък до човешкия и поради доброто му въздействие се нарича още 'кожно' масло. Бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Зелена Морска Кал

Органичен продукт, получен 70-85% от сладководни езера, много богат на минерални елементи. Преди повече от 10 хиляди години, растения, водорасли, планктон и други органични материали са се отлагали на дъното на тези сладководни езера, където са се разлагали. Тази кал е изключително ценна, тъй като притежава всички вещества и минерални, съдържащи се в тези организми. Тя е с лесно усвоима структура, която не изсушава кожата. Препятства образуването на мастни натрупвания и видимо ремоделира кожата като стимулира микроциркулацията. Доставя влага и хранителни вещества необходими за кожата, и действа като мощен антиоксидант. Зелената морска кал е идеален компонент за козметична маска подходяща за всеки тип кожа.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Органична Кал Маска професионална

Органична Кал Маска професионална

  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ