Начало Тип кожа Всички типове кожа Олио от Жожоба kbA*

Олио от Жожоба kbA*

Арт.№ 7312
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Олио, добито, чрез студено пресоване на жожоба. Понася се чудесно от всички типове кожа. Успокоява кожата и я прави мека и гладка. Много подходящо средство за масаж на лице, шия и деколте. Попива бързо в кожата и е идеално средство при раздразнителна кожа. Може да се смеси с етерични масла в съотношение 1:10.

kbA* - това съкращение означава, че маслото от жожоба е произведено от висококачествени екологично чисти и допълнително пречистени суровини.

Употреба:

Използвайте за масаж на лице или тяло, при нужда от определен аромат смесете 1:10 с етерично масло. Може да използвате и за направата на различни пилинги за тяло като смесите маслото с морски соли и Аюрведа билки.

Размер: 1л.

Активни съставки

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Характеристики на Продукта

ЕфектИзгаряне
Успокояване на уртикария
Против розацея
Против купероза
Зачервяване от всякакъв характер
Успокояващ ефект

Документи за сваляне

Facebook коментари

Олио от Жожоба kbA*

Олио от Жожоба kbA*

  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ