Начало Тип кожа Зряла кожа Околоочен Лифтинг Серум

Околоочен Лифтинг Серум професионален

Арт.№ 363
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Серум - концентрат, който хидратира дълбоко околоочният контур и заглажда фините линии и бръчки. Ликвидира признаците на умора - тъмни кръгове и подутини. Действа сигурно и ефективно срещу признаците на възрастта. Стимулира кожата около очите.

Предимства:

  • Активен концентрат с лифтинг ефект против бръчки.
  • Икономичен.
  • Действа срещу бръчки, тъмни кръгове и подутини.

Употреба:

Нанесете една капка на околоочния контур и с масажни движения разнесете. Консистенцията е богата и след известно време на масаж попива. Не е необходимо да влизате във фината зона точно под очите. Като правите масаж високо на скулата стимулирате кръвообращението и така активния концентрат се поема.

Размер: 30мл.

Активни съставки

Deliner® - протеин, получен от царевица

По време на стареенето, дермата преминава през дълбоки промени, както от молекулен аспект така и на структурно ниво. Присъствието на фибробластът в дермата намалява, синтезът на клетки намалява, макромолекулите (колаген и еластин), които отговарят за поддържането на механичните свойства на кожата се редуцират. Тези структурни промени са основна цел в анти-ейдж технологиите днес, но освен тях други молекули, като фибронектин играят важна роля в поддържането на структурата на дермата. Фибронектинът заздравява връзките между различните макромолекули в извънклетъчното пространство, и така подобрява дермалната тъкан. Deliner протеин се получава от царевица и увеличава синтеза на фибробласти. Deliner подобрява функционирането на дермата, като допринася кожата да устои на срязващи напрежения, отговорни за образуването на бръчки. Deliner е уникален 'пълнител' за бръчките, действа двупосочно, като изглажда бръчките отвън и отвътре, активно прониква в дълбочина, подобрява плътността и здравината на кожата.

Изофлавон от Ирис

Изофлавоните от ирис са нова 'хормоноподобна' фитотерапия. Стареенето на кожата се получава вследствие на: кожна атрофия и намаляване на метаболитните дейности, отслабване на кожно епидермалните връзки, намаляване синтеза на протеините от извънклетъчното пространство, и на намаляване синтезът на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис забавят процесът на стареене на кожата чрез потискане на активността на ензимите отговорни за разграждането на протеините от извънклетъчното пространство и намаления синтез на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис стимулират синтеза на ламинин 1 и ламинин 5 - свързващите молекули на кожно-епидермалните връзки, засилват цялостната защитна функция на кожата и намаляват дълбочината на бръчките. Кожата изглежда тонизирана и хидратирана.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Околоочен Лифтинг Серум професионален

Околоочен Лифтинг Серум професионален

MULTIBALANCE
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ