Назад до Зряла кожа CAVIAR

Околоочен гел професионален

Арт.№: 259 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
61.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Околоочен гел професионален
Околоочен гел професионален

Характеристики

Ефект
Бръчки под очитеЕластичностКашмирена мекотаМинерализацияПодхранванеРегенерация, възстановяванеТорбички под очитеТъмни кръговеХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа

Видео

Видео

Видео

Активни съставки

Chlorella Vulgaris - зелени микроводорасли

Екстрактът от зелени микроводорасли Хлорела Вулгарис е богат на протеини и аминокиселини, които изграждат фибрите на кожата, участват в антиоксидантната дейност и има силен ефект върху синтеза на колаген. Подобрява плътността на съединителната тъкан, колагеновите и еластиновите влакна, намалява разкъсванията, възстановява съединителната тъкан, подобрява микроциркулация в кожата и я защитава срещу UV радиацията. Хлорела вулгарис стабилизира метаболизма, подобрява естествената защитна функция на кожата. Премахва отпадъчните продукти и токсини, и е много подходящ след диета за запазване на резултатите. Взет вътрешно, той показва положителен ефект върху сърдечно-съдовата система. Хлорела Вулгариа е високо концентрирана на витамини, минерали и антиоксиданти и предотвратява загубата на витамини.

Екстракт от Хайвер

Извлича се от хайвер на сьомга, познат като 'червен хайвер', благодарение на червено-оранжевия си цвят. Този червен хайвер съдържа висок процент на липопротеините и фосфопротеини, притежава добре балансиран хранителен състав от незаменими аминокиселини, необходими за хранене и изграждане на кожни клетки. Този протеин се усвоява отлично от клетките на кожата и стимулира производството на колаген I, колаген III, фибронектин и е бариера за свободните радикали. Резултатът е подобряване на цялостната структура на кожата и забавя стареенето й.

Жива Морска Вода

Живата морска вода се получава от брега на морето (област Бретан във Франция). Морската вода е обградена от гранитно формирование и се филтрира със слой от пясък. Поради този филтрационен процес се отстраняват моновалентните соли като калий и натрий. Съставът на микроелементи се запазва, неговата концентрация всъщност се увеличава, като например манган от 0,27% на литър се увеличава до 3.34% на литър. Цинк от 0,98% на литър се увличава до 8,5% на литър. Живата морска вода повишава стимулирането на липиди в епидермиса и по този начин подобрява съдържанието на влага, засилва връзките между базалната мембрана и колаген 4, който от своя страна регулира влагата в кожата. Това допълнително стимулира синтеза на hemidesmosomes (точкови влакна) и оптимизира връзките между базалните клетки и базалната мембрана, което има положителен ефект върху храненето на кожата и нейното равновесие. Живата морска вода действа на организма по специфичен начин и води до неговото пълноценно укрепване.

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекулярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

loading...