Назад до Зряла кожа RENOVAR

Обновяващ Околоочен Гел

Арт.№: 158 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
76.00
 
лв.
60.80
 
лв.
Валидност на промоцията от
19.04.2024 до 05.05.2024
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
Обновяващ Околоочен Гел
Обновяващ Околоочен Гел

Информация

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеБръчки под очитеЕластичностИзглаждане на тенаПовдигане, лифтинг, изпъванеПодхранванеРегулиране на омазняванетоСтяга кожатаТорбички под очитеТъмни кръгове
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа

Активни съставки

Бетанин - Екстракт от Захарно Цвекло

Захарното цвекло се отглежда от края на 18-ти век заради високото си съдържание на захар (18 до 20%). То е един от най-важните източници за получаване на захарни суровини, представлява около 45% от световното производство на захар в наши дни. Екстрактът от захарно цвекло е богат на полизахариди и овлажнява благодарение на изключителната си способност да задържа вода. Бетаинът предпазва кожата от механични и химични увреждания, подобрява чувствителността й и е изключителен продукт против стареене.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Маточина

Етеричномасленият екстракт от маточина се добива посредством студено пресоване на листа от растението. Той съдържа дъбилни вещества /танини/, флавоноиди, етерично масло /цитрал/. Екстрактът от маточина има терапевтични качества, поради високия процент биологично активни вещества, които съдържа. Освен това той има охлаждащо, противовъзпалително, противоокислително и анти ейдж действие. Заради тези си свойства екстрактът от маточина намира приложение при козметични продукти за мазна, чувствителна и зряла кожа, както и за слънце предпазване.

Екстракт от Планктон

Екстрактът е извлечен от морски планктон, богат на фосфорни съединения 'извор на енергия', която е необходима за стимулиране на метаболизма на клетките. Екстрактът от планктон спомага за премахване на вредните вещества от кожата. Засилва способността на кожата да се самовъзстановява, защитава клетките от UV радиация и атака на свободните радикали. Повишава образуването на колаген, еластин +. Структурата на кожата става по-твърда и стегната, фините бръчки са значително редуцирани.

Екстракт от Стволови Клетки на Ябълка

Екстрактът от фитостволови клетки на ябълка е съвременна съставка, която има следните предимства за кожата:

  • Активира защитните функции на стволовите клетки.
  • Осигурява без хирургичен микро-лифтинг.
  • Действа като анти-бръчки филър и запълващ активатор.
  • Увеличава синтезът на колаген.
  • Намалява вредите и защитава срещу UVA и UVB радиация.
  • Намалява видимите ефекти от свободните радикали.
  • Осигурява фотозащитен ефект срещу свободните радикали.
  • Драстично намалява появата на нови бръчки.

Екстракт от Хибискус

Хибискусът (вид от семейството на Слез) достига 30 - 120 см. височина и произхожда от Европа. Той има власинкови листа и розово-червен цвят. Освен отглеждането му като декоративен храст, слезът е бил използван от древни времена в Рим и Гърция. Съдържа малки количества муцини и танини и антоциани (най-голямата група водоразтворими цветни пигменти), а листата съдържат флавоноид сулфати. Екстрактът от слез намалява дразненето и потиска възпалителните процеси. Действа срещу свободните радикали, намалява бръчките и релаксира кожата.

Кофеин

Кофеинът се съдържа в семена и листа на чай и кафе, в какаови и кола дървета. В най-големи количества се сдобива от листата на чая и като продукт при производството на безкофеиново кафе. Кофеинът стимулира процеса на разграждане на липидите, стимулира и тонизира. Ускорява дренирането на течности и подобрява кожата чрез стимулиране синтеза на колаген.

Масло от Житен Зародиш

Маслото от житен зародиш се добива чрез пресоване на зародиш от жито, то има нисък вискозитет и златистожълто цвят. Съдържа висококачествен растителен лецитин, витамин Е и провитамини А и D. Подобрява кръвообращението на кожата, сухата и груба кожа става еластична и кадифено мека отново.

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекулярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

loading...