Начало Тип кожа Зряла кожа Нежен Омекотяващ Тоник

Нежен Омекотяващ Тоник

Арт.№ 1111
0.0/5 от общо 0 оценки
74.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Уникален нежен тоник за лице. Притежава ефирния аромат на серия МИРАТЕНС. Това е тоник, който превръща почистването на лицето в ритуал. Интензивно овлажнява кожата, избистря и стабилизира хидро-липидната бариера на кожата. Отлично отстранява остатъка от предходното почистване и всички калцидни остатъци от водата. Специалните нежни съставки облекчават чувството на опънатост и придава допълнителна еластичност на лицето, шията и деколтето.

Предимства:

  • Не съдържа алкохол.
  • Има уникален аромат и кожата е съвсем различна още от първото нанасяне
  • Стабилизира хидро-липидната бариера на кожата.

Употреба: Нанесете с помощта на памучен тампон след почистването с вода.

Размер: 200мл.

Активни съставки

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Екстракт от Лиственица - дърво

Листвениците са листопадни дървета от семейството на борови дървета, достигащи на височина до 15-50 м. и са разпространени в хладните части на умерения пояс в северното полукълбо. Екстрактът от лиственица е мощен хидратиращ агент, който активно въздейства върху дълбочината на бръчките, еластичността и блясъка на кожата. Засилва синтеза на колаген и спомага да се блокира оксидацията на витамин С. Възстановява увредените вследствие на стреса клетки.

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекуярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

Trealix® - комплекс от растителни протеини и захар

Trealix е комбинация от растителни гликопротеини със захар (трехалозен, известна още като „захар на живота” - библейската манна, храната на израелтяните по време на дългите им пътувания). Това е захарта, чрез която пустинните растения са в състояние да оцелеят при екстремни условия. Trealix подобрява снабдяването на кожата с влага, и я защитава от изсушаване. Кожата незабавно и продължително подобрява своята визия и е хидратирана в дълбочина.

Acifructol - плодов комплекс

Комплекс от лимон, грейпфрут, боровинка и домати. Лекият AHA ефект се дължи на естествени плодови киселини и премахва мъртвия горен слой на кожата. Чрез комбиниране с екстракт от лиственица дървото повишава АНА-ефектът. Много добра съвместимост кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектХидратация
Почистване
Кашмирена мекота
Блясък, избистряне, освежаване

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Нежен Омекотяващ Тоник 74.00 лв
Нежен Омекотяващ Тоник

Нежен Омекотяващ Тоник

MIRATENSE
74.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ