Начало Тип кожа Зряла кожа Нежен Омекотяващ Тоник

Нежен Омекотяващ Тоник

Арт.№ 1111
0.0/5 от общо 0 оценки
74.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Уникален нежен тоник за лице. Притежава ефирния аромат на серия МИРАТЕНС. Това е тоник, който превръща почистването на лицето в ритуал. Интензивно овлажнява кожата, избистря и стабилизира хидро-липидната бариера на кожата. Отлично отстранява остатъка от предходното почистване и всички калцидни остатъци от водата. Специалните нежни съставки облекчават чувството на опънатост и придава допълнителна еластичност на лицето, шията и деколтето.

Предимства:

  • Не съдържа алкохол.
  • Има уникален аромат и кожата е съвсем различна още от първото нанасяне
  • Стабилизира хидро-липидната бариера на кожата.

Употреба: Нанесете с помощта на памучен тампон след почистването с вода.

Размер: 200мл.

Активни съставки

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Екстракт от Лиственица - дърво

Листвениците са листопадни дървета от семейството на борови дървета, достигащи на височина до 15-50 м. и са разпространени в хладните части на умерения пояс в северното полукълбо. Екстрактът от лиственица е мощен хидратиращ агент, който активно въздейства върху дълбочината на бръчките, еластичността и блясъка на кожата. Засилва синтеза на колаген и спомага да се блокира оксидацията на витамин С. Възстановява увредените вследствие на стреса клетки.

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекуярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

Trealix® - комплекс от растителни протеини и захар

Trealix е комбинация от растителни гликопротеини със захар (трехалозен, известна още като „захар на живота” - библейската манна, храната на израелтяните по време на дългите им пътувания). Това е захарта, чрез която пустинните растения са в състояние да оцелеят при екстремни условия. Trealix подобрява снабдяването на кожата с влага, и я защитава от изсушаване. Кожата незабавно и продължително подобрява своята визия и е хидратирана в дълбочина.

Acifructol - плодов комплекс

Комплекс от лимон, грейпфрут, боровинка и домати. Лекият AHA ефект се дължи на естествени плодови киселини и премахва мъртвия горен слой на кожата. Чрез комбиниране с екстракт от лиственица дървото повишава АНА-ефектът. Много добра съвместимост кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектХидратация
Почистване
Кашмирена мекота
Блясък, избистряне, освежаване

Документи за сваляне

Facebook коментари

Нежен Омекотяващ Тоник

Нежен Омекотяващ Тоник

MIRATENSE

Нежен Омекотяващ Тоник

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ