Начало Уреди Електропорация Мултифункционален уред за кислородна мезитерапия - 900

Мултифункционален уред за кислородна, нефритена, биоелектростимулираща, ултразвукова, крио и мезотерапия

Арт.№ BF900
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Мултифункционален апарат за нефритена и кислородна терапия, ултразвуков пилинг, криотерапия и биоелектростимулация

Апаратът е предназначен за следните терапии:

  • Нефритена термотерапия – от древността е известно, че нефрита лекува различни заболявания, а все още в много страни по света се използва за масаж и за изглаждане кожата на лицето. Накрайникът за тази терапия е с нефритена глава от Мианмар, който чрез топлинен биоенергиен поток презарежда кожата с цинк, магнезий, манган, желязо, мед, хром, кобалт и др. природни елементи. Това насърчава микроциркулацията и повишава метаболизма на кожата.
  • Кислородна терапия – т.нар. кислороден спрей чрез поредица от импулси с високо налягане доставя кислород в кожата, достигайки до клетки в най-дълбокия базален слой, който е отговорен за клетъчното регенериране на целия епидермис.
  • Биоелектростимулация – прилага се в зоната на околоочния контур чрез накрайник за биолифтинг на околоочния контур. Биолифтингът е микроелектрически ток с ниски нива на енергията, който е съобразен с естествените електрически импулси на тялото, като по този начин се стимулира кръвообращението и се съкращават мускулните влакна във вид на пасивна гимнастика. Освен това се стягат мускулите на очите, увеличава се мускулната гъвкавост и се подчертава контура на очите, подпомогнато е проникването на активни съставки в дълбочина. Резултатите са видими непосредствено след процедурата: ➢ очите са отпочинали и освежени; ➢ отоците се успокояват; ➢ тъмните кръгове са изсветлени; ➢ фините линии са редуцирани;
  • Ултразвуков пилинг – почистването с помощта на ултразвук, за разлика от механичното почистване на лицето, е безболезнено и не оставя следи върху кожата. Дълбоките замърсявания, мъртвите рогови клетки, комедоните и излишното омазняване са редуцирани, без да са травмирани младите и новите кожни клетки. Подобрява се естественото овлажняване на кожата, горният слой на епидермиса се обновява, а кожата става мека, свежа и подмладена. С помощта на ултразвуковият пилинг се тонизират мускулите на лицето, като резултатът е лифтинг ефект, и се масажират тъканите на клетъчно ниво. Обмяната на веществата е активирана, усилва се регенерацията на тъканите и се стимулира производството на колаген и еластинови фибри.
  • Криотерапия - прилага се след кислородна или безиглена мезотерапия и чрез охлаждане затваря максимално порите, така че активните вещества да останат в епидермиса и да се изолират замърсявания и възпаления, да се успокои кожата. По този начин значително се удължава ефекта на активните съставки.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Напрежение 220V

Мощност 50 W

Крио  5 градуса

 

Facebook коментари

Последно разглеждани

Мултифункционален уред за кислородна, нефритена, биоелектростимулираща, ултразвукова, крио и мезотерапия

Мултифункционален уред за кислородна, нефритена, биоелектростимулираща, ултразвукова, крио и мезотерапия

SL
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ