Начало Медия Новини и събития Jean d'Arcel cosmetique съвместно с BeautyForce Ltd проведе тренинг семинар за български козметици в Германия

Медия

Jean d'Arcel cosmetique съвместно с BeautyForce Ltd проведе тренинг семинар за български козметици в Германия

346

От 18 до 21 септември тази година се проведе първият тренинг-семинар за български козметици в базата на Jean d'Arcel cosmetique в град Кел, Германия. Фирма BeautyForce Ltd направи цялостната организация по пътуването и престоя на 13 козметички от цялата страна, част от които са завършили професионалното си обучение в Училището по козметика на фирмата.

Момичетата оцениха по достойнство знанията и уменията, които лично главният тренер на Jean d'Arcel cosmetique за цял свят Клаудия Хелспер им предаде. Всяка една от тях ще може да допълни в портфолиото си от услуги най-новите сезонни терапии за кожата на лицето, като лично се увериха в безупречното и високоефективно действие на новите продукти от сериите ARCELMED и ROSE SUBLIME.

Семинарът премина в напълно реновираната база за обучения на големият световен бранд, който вече 55 години доказва високият си професионализъм  и безкомпромисното качество на продуктите си.

Тези няколко дни ще оставят траен отпечатък в паметта на участничките, освен с новите професионални знания и умения, и с времето за разходка в красивият град Страсбург, който е само на няколко километра от Кел.

Всяка една от нашите козметички се завърна в родината с удовлетвореност от наученото, силна мотивация за бъдещо развитие и заряд от положителни емоции! Очаквайте следващата година новият тренинг-семинар!

 

За всички, които искат да стартират професионалното си развитие в областта на красотата ЦПО BeautyForce организира професионални курсове по козметика, фризьорство, маникюр, педикюр и ноктопластика, масаж и терапии на тяло. Повече информация може да научите от тук.

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ

Скъпи клиенти,

До 31-ви май продължава страхотната ни промоция "купи два, вземи трети подарък", не я пропускайте!

Единственото, което трябва да направите, е да добавите поне 3 желани козметични продукта в кошницата си и системата автоматично ще направи най-евтиния от тях БЕЗПЛАТЕН!

Уточняваме само, че промоцията е за козметични продукти и в нея не влизат уреди и оборудване!

Ако имате въпроси, свържете се с нас, без колебание!

Приятно пазаруване!