Начало Медия Новини и събития 10 години BeautyForce Ltd

Медия

10 години BeautyForce Ltd

385

Фирма BeautyForce Ltd - официален вносител за България на Jean d'Arcel cosmetique и ARCAYA - на 28 август 2018 г. навърши 10 години от основаването си. Започнала като красива мечта в мислите на основателката си Жулиета Желева, днес фирмата е утвърдена в Бюти сектора като сериозен партньор не само на двата немски бранда Jean d'Arcel cosmetique и ARCAYA, но и на редица други европейски и азиатски фирми, производители на високотехнологична апаратура за козметични процедури.

През 2009 година в Стара Загора като шоу рум на фирмата беше открит Козметичен център Jean d'Arcel, където се извършват най-съвременни дерматологични и козметични процедури, масаж на тяло, маникюр и педикюр, фризьорски услуги. Центърът спечели доверието на клиентите си с висококачествените си продукти и услуги и отличните професионалисти - главният козметик и тренер за България на Jean d'Arcel мед.с. Галя Брезова, помощник-козметик Анелия Славчева, Боряна Людова - масажи, Деси Монева - маникюр, педикюр и ноктопластика, Ренета Младенова - фризьор, колорист, специалист в удължаването на коси. 

През 2013 година фирмата започна да провежда курсове по козметика, фризьорство, маникюр, педикюр, ноктопластика и масаж и терапии на тяло и постепенно се утвърди като най-голямото Училище по красота в Югоизточна България. Фирма BeautyForce е Център за професионално обучение и има собствена лицензия от Министерството на образованието и науката на Република България към НАПОО с ном.№ 2017121402. Собствената учебна база на ЦПО Бютифорс е оборудвана с най-съвременна апаратура, с помощта на която обучението се извършва на високо професионално ниво.  

Днес BeautyForce Academy се гордее със своите завършили курсисти по козметика, фризьорство, маникюр, педикюр и ноктопластика, грим, масаж и терапии на тяло. Повече от 70% от нашите курсисти практикуват избраната професия и се радват на успешна кариера.

BeautyForce Academy организира редовно и тренинг семинари за професионалисти, освен в базата си в Стара Загора, също и в София, Пловдив, Бургас и Варна. През 2016 г. лично главният козметик и тренер за цял свят на Jean d'Arcel cosmetique Клаудия Хелспер беше гост-говорител и обучаващ на големия годишен семинар на фирмата. Плановете и целите на BeautyForce Academy са да продължи да се развива като обучителен център и да допринася качеството на предлаганите услуги в бюти сектора да бъде на високо европейско и световно ниво.

Успех в развитието на фирмата е и онлайн платформата www.beautyforce.bg. Чрез нея всеки стартиращ собствен бизнес в сферата на красотата може да се снабди с всичко необходимо за отварянето на съвременен салон за красота или СПА център. Тук може да намерите и висококачествената професионална козметика Jean d'Arcel cosmetique и ампулите-концентрати за лице на немската компания ARCAYA. От цялата страна професионалисти козметици се доверяват на тези продукти и удобно и лесно пазаруват онлайн.

Екипът на фирма BeautyForce отпразнува своя 10-ти рожден ден с тийм-билдинг в планинския курорт Пампорово. Атмосферата на разбирателство и искрена обич се пренася и на работните места и нашите клиенти и курсисти са силно привлечени от непринудените приятелски взаимоотношения. Тук всеки е дълбоко ценен и всеки има шанс да разгърне потенциала си. Всичко това се дължи на мъдрото и любящо управление на причината тази фирма да съществува - г-жа Жулиета Желева. Благодарим ѝ от сърце и ѝ пожелаваме още дълги години успехи в тази прекрасна сфера!

 

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ