Начало Медия Статии Пластична хирургия Пластична хирургия за двойки!

Медия

Пластична хирургия за двойки!

727

21 век е и пластичната хирургия за двойки никога не е била по-актуална. Целта й е визията на двойката да бъде по-привлекателна, а младежкото излъчване запазено до една по-зряла възраст чрез съответните пластични интервенции, като например фейслифт за него и за нея на 60-годишна възраст. Това е една нова ера в пластичната хирургия, въведена под нарастващия натиск на преекспонираните съвремени социални медии мъжът и жената да изглеждат добре в живота. Преди десетилетия, когато позирахме за снимки, след проявяването на лентата и изваждането на снимките на хартия, установявахме кой от нашите приятели е изключително фотогеничен и кой не толкова. По това време, само от знаменитостите се очакваше да знаят как да позират или как да се гримират професионално. Времената се промениха и днес не само мъжете, прибягващи до пластична намеса са повече, но също така и много двойки посещават кабинетите по пластична хирургия. Тук ще ви представим по възрастови групи какви са предпочитаните интервенции от двойките, избрали пластичната хирургия за начин да изглеждат възможно най-добре.Години: 20+ 

Разбира се, в тази възраст много млади мъже и жени се насочват към процедури като ринопластика или уголемяване на гърдите, малък процент от тях е с идея за ботокс или филъри. Въпреки това, когато става въпрос за двойки, много от тях идват след настояването на дамата, а партньорът е просто за подкрепа. Много скоро обаче той е на стола пред хирурга и се консултира за собствената си интервенция, просто за да види дали ще му хареса.

 


Години: 30+

За тези, които имат деца, това е времето, когато две събития в живота се сблъскват: 1во - на промените, които идват с бременността и 2ро - на промените, които идват с възрастта. В продължение на години жените са се оплаквали от това, че тялото им не се връща във формата и теглото отпреди бременността. Комбинацията от повдигане на бюста , пластика на корема и липосукция стана известна като терминът „Пълна промяна на мама”. Татковците от своя страна също искат да изглеждат толкова добре и за тях е типично да си направят липосукция на паласките и липоскуптура на корема, за да маркират мускулният дефицит. Единственият въпрос сред тези двойки е: "Кой да отиде пръв?".

 

 

 

Години: 40+

Всъщност тази възраст е не съвсем фейслифт територия, но и двата пола се нуждаят от освежаване. Те често са натрупали години на труд и поддържането на здравословен младежки вид е важно за техния личен и професионален живот. Това е точното време за подмладяване на лицето с използването на Botox и филъри, поставени на стратегическите места за промяна в облика. Това е също много популярна възраст и за двамата партньори за блефаропластика, тъй като за много пациенти, клепачите са склонни да показват по-рано застаряването, отколкото шията и долната част на лицето.

 


Години: 50-60+

Това е времето, когато много от двойките се изправят пред годишнина от сватбата си или личен юбилей. Цялостен лифтинг на лицето и шията е най-често предпочитаната процедура и много от партньорите си я правят като взаимен подарък. Това е много удовлетворяващо за двойката, увеличава индивидуалното доверие и е обединяващо събитие в живота, нещо, през което и двамата партньори преминават заедно, с подкрепата на другия.

 

Препоръчваме ви за подготовка и грижа за кожата след дерматологична и естетично-пластична намеса, професионалната серия на Лаборатории Jean d'Arcel cosmetique ARCELMED, която е създадена от съвместната дейност на дерматолози, пластично-естетични хирурзи и медицински козметици. 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ