Начало Медия Статии Лайфстайл Никол Кидман – “Уморена съм от ботокса”

Медия

Никол Кидман – “Уморена съм от ботокса”

758

Холивудската звезда Никол Кидман категорично обяви, че повече няма да се подлага на процедури с ботулинов токсин. "Пластичната хирургия не е за мен. Аз пробвах Botox, но смятам, че е по-добре да мога да движа лицето си.” – казва актрисата. Преди време Никол се подложи на инжектиране с ботокс, за да изглади появили се бръчки по лицето й, но планира да ги избягва в бъдеще, тъй като предпочита да упражнява контрол върху изражения на лицето си.

48 годишната Никол казва: "Аз съм напълно естествена. Нося слънцезащита, не пуша и съм горда да кажа, че се грижа за себе си. Не мога да съм продължително време на слънце, защото съм със светла кожа. Беше един кошмар, когато бях по-млада, но това има своите предимства в момента."

Актрисата се придържа към здравословен хранителен план и строг режим на упражнения, за да изглежда добре. Високата 180 см стилна и елегантна Никол е известна с красивата си и изваяна фигура. Тайната е много спорт – израстнала в семейство на маратонски бягачи, тя също е запален бегач. Тича дълги разстояния от 10-12 мили и плува тридесет минути, за да подмлади тялото и ума си. Един път седмично играе тенис, практикува йога и пилатес, не пропуска и силови тренировки.

Актрисата казва, че от време на време наистина се чувства изкушена да яде вредна и преработена храна, но спазва принципа 80/20 , за да се справи с такива ситуации. Според принципа, тя приема органични и чисти храни в осемдесет процента от времето. Докато за останалите двайсет процента, се отдава на обожаваните от нея нездравословни и преработени храни. Нейният организъм разчита на органичната диета да изчисти вредните токсини от тялото й и по този начин й обещава стройно и безупречно тяло и кожа. Тя също така разчита на консумацията на жизненоважни хранителни добавки за правилното хранене на тялото й.  

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ