Начало Медия Статии Лайфстайл На 40 - младостта току-що започва!

Медия

На 40 - младостта току-що започва!

515

Няма нужда да се паникьосвайте, което дойдат 40-те ви години. Правилният подход за подмладяване на кожата и съхранение на красотата ще спаси лицето ви още много дълго време. Можете да заемете древната рецепта за красота на Клеопатра - смес от морска сол и мляко перфектно почистват и освежават кожат, а освен това, морската сол е един вид пилинг, който може да се отрази благоприятно на състоянието на кожата ви.

Най-добрият начин ефективно да помогнете на себе си и да подберете процедури за лице е като се консултирате с козметик. В салоните има много инструменти и апаратура, за да изглеждате по-млади от 40 години. Най-популярните методи са: OXY-мезотерапия, мезотерапия, химически пилинг, лазерен пилинг, инжектиране на хиалуронова киселина и др.

OXY-мезотерапия 

OXY-мезотерапията е въвеждане към по-дълбоките слоеве на кожата на струя кислород и хранителни за кожата мезотерапевтични коктейли. Ефектът на тази процедура е видима веднага и се използва в комбинация с други методи за подмладяване.

 

 

Бързо, ефективно и безопасно, можете да се избавите от бръчките с помощта на контурна пластика на лицето. Тази процедура също се съчетава добре с други методи за корекция.

 

Химически пилинг

Химическият пилинг е отстраняване на горните слоеве на кожата чрез подходящ химически състав, което допринася за по-нататъшното й възстановяване. Процедурата допринася за развитието на защитна реакция на организма, което увеличава количеството на колаген и еластин. С този пилинг можете да се избавите и от други кожни проблеми. Най-често с химически пилинг се обработва лицето, но можете да манипулирате и ръцете, шията и деколтето.

 

 

Лазерен пилинг, инжекции и домашни маски за лице

Лазерният пилинг е начин да се освободите от мимическите бръчки по лицето. С помощта на лазерният лъч се коригира повърхностния слой на кожата, изравнява се релефа, а също се премахват белези.

 

 

Инжектирането на хиалуронова киселина е най-популярната процедура в козметичните салони. Благодарение на това можете да увеличите обема на устните си, бузите и други от частите на лицето. След тази процедура, кожата изглежда по-стегната и тонизирана.

 

 

 

Можете да полагате подходящата грижа за лицето ви и у дома. Отличен ефект ще постигнете ако обтривате лицето си с кубчета лед. Те може да са както от обикновена вода, така и билков чай, сок от алое или бульон от коприва. Също така е полезно да използвате подходящи за вашата кожа маски, лосиони и други козметични средства. Домашните маски като средства за подмладяване изискват време и редовност. Тези процедури трябва да ви станат добър навик, за да се наслаждавате на ефекта им.

 

 

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ