Начало Медия Статии Полезни съвети Минералната пудра - за съвършен вид на лицето

Медия

Минералната пудра - за съвършен вид на лицето

2078

Минералните гримове са различни от декоративната козметика, която познаваме до сега по няколко основни показатели: не съдържат минерални олиа, не съдържат изкуствени оцветители, запазват равнището на хидратация на кожата, минералите защитават от слънчевата радиация и свободните радикали и предпазват кожата със силата на SPF 8. 

Минералната пудра придава на кожата естествен сияен тен, който защитава клетките. Съдържа чисти минерали, които образуват непрозрачен матиращ слой и носи копринено усещане. Не съдържа парфюм, масла, талк и восъци, подходяща е за всички типове, дори чувствителна и лесно раздразнителна кожа. Минералната пудра подобрява тена, покрива перфектно и придава абсолютно естествено излъчване. Тя е некомедогенна затова е подходяща и при мазна и акнеична кожа. 

Лаборатории Jean d'Arcel създадоха нова линия минерални пудриТе се нанасят много лесно дори от неопитните дами. Използва се специална  четка „Кабуки” която разнася пудрата равномерно и икономично. Продава се във всички магазини за грим - малка с разпакнати косми. Пудрата може да се използва по 4 различни начина: като коректор, като крем пудра, като пудра, като тониращ боди лосион. 

За да използвате като пудра – вземете с четката количество от пудрата и нанете с въртеливи движения по лицето. Косъмчетата на четката се напояват във вътрешността и трябва да бъдат разпакнати фронтално върху лицето. Така продукта, който се намира вътре се разпределя и разнася.

За да използвате като крем пудра – смесете малко количество от пудрата с дневния си крем и разнесете по лицето.

За да използвате като тониращ боди лосион – смесете малко пудра с боди лосионът си и нанесете по тялото докато поеме. 

Предимствата на минералната пудра на Jean d'Arcel cosmetique са: висока покривност; подходяща за всички типове кожа, дори при розацея; придава естествен вид, без маска ефект; прикрива бръчките и разширените пори; не запушва порите и е некомедогенна; много икономична.

 
 

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ