Начало Медия Статии Естетична дерматология Мезотерапия на тяло

Медия

Мезотерапия на тяло

926

Красотата на жената винаги е привличала вниманието на противоположния пол, а и не само. Знаете ли, че от тялото на красива жена се възхищават не само мъжете, но и жените, дори повече от мъжете? Да, вярно е, така че, за да се отърват от излишните килограми и целулита, жените прибягват до различни методи.

Диетата и упражненията могат да помогнат на много области на тялото, но винаги има места, които просто не се повлияват. Най-трудно се премахват мастните отлагания в бузите, брадичката, челюстта, шията, "любовните дръжки", по бедрата, по ръцете и разбира се, целулита. Когато човек консумира мазни храни, богати на аминокиселини, въглехидрати и мазнини, алфа-рецепторите автоматично започват да стимулират образуването и отлагането на мазнини.

В продължение на много години, най-ефективен и популярен метод да имате красива фигура е мезотерапията на тяло. Това е метод за отслабване, използван от повечето от известните хора, които нямат време за спортни зали и различни диети.

Какво е мезотерапия на тяло?

Това е нехирургична процедура, която се използва за загуба на тегло, отстраняване на белези и целулит. Основава се на въвеждането в по-дълбоките слоеве на кожата на медикаменти, които са в състояние да разграждат мазнините. Процедурата се извършва безболезнено, защото иглите, които се използват, са много тънки, а инжектирания коктейл не се разпределя в целия организъм, а се съсредоточава само в предметната област. За да получите желания резултат, трябва да преминете през няколко курса на мезотерапия (в зависимост от проблема). По принцип, броят на процедурите не надвишава 5-7, а още след първата ще почувствате лека промяна във външния си вид.

 

 

Как работи процедурата?

Сместа от лекарства, използвани при мезотерапия на тяло, топи мазнини под кожата и свива дълбоко мастните клетки. След като мазнината е била разтворена, тя се абсорбира в кръвния поток, където е отнесена и се отстранява от организма чрез бъбреците. Сместа от медикаменти, която се използва за лечение на целулит, унищожава съединителната тъкан, причината за ефекта на вдлъбване и разтваря мастните клетки, които са блокирани. Това води до гладка, без трапчинки кожа.

Колко скоро ще има резултати?

Това зависи от мястото, което се третира. Някои пациенти виждат резултати след една или две процедури, а други се нуждаят от пет до седем терапии, преди да са доволни. Загубата на тегло с мезотерапия е постепенен процес. Резултатите не са незабавни и след липосукция.

Пациентите могат да поддържат своите резултати, стига да останат на здравословна диета и да продължават с физически упражнения. Целулитът може да изисква поддръжка на всеки шест месеца до една година.

Какъв е съставът на инжекцията?

Повечето жени, които са решили да се възползват от мезотерапия на тялото, задават въпроса: "Какво има в този "вълшебен" коктейл? И вреден ли е той?". Козметичното лекарство, което се инжектира директно в проблемната област и е в състояние да разгради мастните клетки, съдържа в структурата си следните компоненти:

- Хиалуронова киселина;

- Нуклеинова киселина;

- Витамини.

Също така, козметикът избира компонентите в зависимост от проблема. Инжекцията се въвежда бавно и в малки дози в най-горните слоеве на дермата. След проведена мезотерапия могат да се образуват малки кръвонасядания или подуване, но това ще отмине много бързо и ще можете да се насладите на красиво тяло.

И така, какво можем да очакваме от мезотерапия на тялото?

Всяка жена има свое виждане за перфектна фигура. Някой харесват много слаба фигура, други просто искат да се отърват от целулита. Мезотерапията ще ви помогне, ако имате:

  • Наднормено тегло;
  • Целулит на бедрата, седалището или корема;
  • Отпускане и увисване на кожата;
  • Белези;
  • Лунички или пъпки;
  • Стрии.   

Мезотерапията на тяло може не само да ви спаси от всички тези проблеми, но също така и да подобри обмяната на веществата, а в сравнение с пластична операция, процедурата е безболезнена и не оставя белези.

 

 

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ