Начало Медия Специалистът съветва Луксозна терапия за коса с мляко на MILK SHAKE

Медия

Луксозна терапия за коса с мляко на MILK SHAKE

1815

Млякото е първият естествен продукт, който човешкото тяло изполва веднага след раждането. В него се съдържат незаменими и жизнено важни елементи като протеини, аминокиселини, витамини и ценни мастни киселини.

Специалистите от световният бранд за професионална козметика за коса MILK SHAKE са разработили терапия за коса на базата на млечни протеини и витамини, която дава отлични резултати при суха и увредена коса, като лекува и преструктурира косъма в дълбочина. Активните съставки са предназначени и за овлажняване на косата и скалпа.

Във фризьорският салон на козметичен център Jean d'Arcel луксозната терапия за коса с мляко е хит сред клиентите на салона! Веднага след нея те излизат с преобразена коса и добро самочувствие!

Терапията включва:

  • Активна маска за коса мляко с активатор
  • Коктейл от маракуя или арганово масло

След прилагане на активната маска, косата ще е "нахранена" с всички необходими за нея вещества, следва коктейла от маракуя или арганово масло за затваряне на кутикула на косъма.

След терапията безжизнената коса ще придобие мекота и блясък, ще бъде здрава и лесна за оформяне, а резултатите ще са дълготрайни.

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ