Начало Медия Новини и събития Актуално Красота за кожата от витамин С

Медия

Красота за кожата от витамин С

1169

След зимните месеци кожата често изглежда уморена и леко сивкава. Причината за това е сухият затоплен въздух, който премахва влагата от кожата ни и липсата на слънчева светлина. Сега, когато температурите се покачват и достигат двуцифрени стойности, искаме отново повече сияние и блясък за кожата си. За свеж тен, който може да действа смекчаващо на малките сухи линии, имаме един съвет: Витамин С!

Активната съставка витамин С е истински мулти-талант:

1. Производство на колаген

Витамин С е идеален помощник за намаляване на видимите последствия от времето, защото поддържа производството на колаген в кожата. По този начин видът ѝ е по-стегнат и плътен.

2. Пилинг

"Лимонената киселина", както се нарича още витамин С, има пилинг ефект върху кожата. При редовна употреба, тя нежно разтваря най-горния слой на кожата. След това кожата изглежда фино пореста, по-гладка и освежена.

3. Депигментация

Кожата ви е склонна към пигментация? Дори тук витамин С е истинско оръжие-чудо. Постоянната грижа за засегнатите зони с концентрат на витамин С ще избели пигментните петна.

4. Защита

Свободните радикали предизвикват оксидативен стрес в нашите клетки. Това се забелязва като бледо сив тен. Витамин С действа като антиоксидант и защитен щит за кожата и улавя свободните радикали, преди да могат да повредят клетките. Негативните влияния вече нямат шанс!

Убедете се сами!

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ