Начало Медия Статии Козметология З начина да се справим с пигментацията, хиперпигментацията и акнето

Медия

З начина да се справим с пигментацията, хиперпигментацията и акнето

1328

Проблемите, свързани с появата на пигментации, хиперпигментации и акне по лицето и тялото се превърна във все по-обсъждана и актуална тема. Основните причини за това са наличието на огромен брой засегнати хора на различни възрасти. Пигментацията и хиперпигментацията са пряко свързани с активността на клетките меланоцити, които произвеждат повишено количество меланин, което води до образуването на тъмни петна по кожата на лицето и тялото. Акнето пък причинява сериозни последствия, които оставят трайни следи по кожата на лицето и тялото. 

Предлагаме на Вашето внимание най-съвременните и иновативни козметични терапии, които са мощно и ефективно оръжие срещу тези три кожни проблема:


1. COSMELAN1 е революционна терапия, която съдържа уникална по рода си комбинация от 3 вида киселина и гарантира отличен резултат за продължителен период от време. Препоръчва се при белези от акне, белези от шарка, постинфламаторна хиперпигментация и при продължителни дългогодишни упорити петна, които не са се повлияли от други процедури. COSMELAN1 разбива петната и предотвратява образуването на нови такива. Продурата е еднократна, към нея има задължителна домашна грижа. В продуктите за домашна грижа се съдържат активни комплекси, които стопират дейтвието на меланоцитите и предотвратяват образуването на нови пигментни петна. COSMELAN1 има много силен анти-ейдж ефект и поради действието на киселините коригира не само фините линии, но и дълбоките бръчки. Кожата е видимо по-сияйна , по-гладка и драстично подмладена.

2. MELANOSTOP е поредица от терапии, която съдържа комбинация от 3 терапии с киселини (азелаинова, резорцинол и фитинова) и 3 микроиглени мезотерапии с депигментиращ разтвор. MELANOSTOP е специално разработен за лечение на мелазма и други подобни кожни оцветявания. Неговото действие се дължи на синергията на трите активни съставки с депигментиращи свойства. MELANOSTOP разбива петната и предотвратява образуването на нови такива. Продурите са последователни и са много щадящи за един зает и работещ човек. Не се налага да си вземете отпуск, за да си приложите програмата.

3. ACNELAN е медицински метод за интензивно лечение на акне-податлива и себорейна кожа. Дълбокото почистващите съставки освобождават блокираните пори, премахват примесите и подобряват структурата на кожата. ACNELAN предлага кръстосан подход за справяне с многобройните фактори, които предизвикват заболяването, съчетавайки интензивно професионално лечение с домашно лечение, включващо пълна гама от продукти. ACNELAN е процедура, която съдържа комбинация от 3 активни киселини, които влизат в дълбочина на кожата и унищожават бактерията, причинител на акне. Процедурата представлява сериозен пилинг, с дълготраен ефект и елегантно излющване. Обикновено се прилагат 2 процедури, първата от които е салицилов пилинг. Той подготвя кожата на лицето за същинската процедура ACNELAN. След това кожата се нуждае от регенерационен период от около 25 дни, но не се налага да се планира отпуск. Човек може спокойно да продължи своите ежедневни задължения. Резултатът след проведения курс е чиста, гладка и лъчезарна кожа.

Може да си запишите час за съотвената терапия в Козметичен център Jean d'Arcel cosmetique в гр. Стара Загора, ул. Никола Икономов 8 или на 0882424891.

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ